Netherlands dating

Screenshot
www.Netherlands dating
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Netherlands dating
www.Netherlands dating
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Netherlands dating - Onze Review

Netherlandsdating.net komt bij ons niet bepaalt over als een goede professionele datingsite waarop veel singles een date zoeken, dan wel vinden... De site heeft een beetje aparte vormgeving wat op zich wel leuk gemaakt is maar de site zelf laat een beetje te wensen op het gebied van online daten én echt afspreken. Netherlands dating maar is het ook echt Nederlandse dating? Vooral het echt afspreken met Nederlandse vrouwen via deze site is zeker mogelijk maar niet voor iedereen weggelegd. Dit komt mede door de matige datingsite en nog weinige leden denken wij. Het is een datingsite die nog vrij nieuw is en met deze vormgeving en manier van daten het niet zal gaan maken denken wij. Het is aan de datingsite om de bezoekers van het tegendeel te bewijzen. Veel Nederlanders zijn nog single en willen graag een date. Nederlanders willen vanzelfsprekend ook graag gratis daten want we houden nu eenmaal van goedkoop en gratis. Op deze site kun je niet direct zien wat het kost en moet jezelf eerst registreren. Omdat dit gratis is zou je verwachten dat het gebruik ook zo voor niks is maar dat is dus niet zo. Je kunt betalen met een lidmaatschap of per telefoon voor ieder bericht dat je verstuurd. De kans dat je hier nu een date vind is vrij klein omdat de site nog vrij nieuw is en nog maar weinig actieve zoekende singles aangemeld heeft. Netherlands dating

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Lees de review, beoordelingen en ervaringen van gebruikers van deze datingsite. Heb jij een goede ervaring met deze site of juist niet? Deel je ervaring, help andere datingsite gebruikers en maak kans op prijzen!
Deze online datingsite richt zich op gelijkgestemden uit Nederland en België.
Heb je de reviews gelezen over deze datingsite? Als je na het lezen van de reviews gebruik wilt maken van deze datingwebsite dan kan je deze bezoeken. Als alternatief kan je een account aanmaken bij de datingsites die door onze gebruikers het beste worden gewaardeerd.
Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk