Nederlandse date

Screenshot
www.nederlandse-date.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

nederlandse-date
www.nederlandse-date.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

nederlandse-date.nl - Onze Review

Nederlandse-date.nl is een Hollandse datingsite. Deze dating heeft speciale datingsites voor: Tilburg, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Enschede, Haarlem, Amsterdam, Arnhem, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen of Delft. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt. Als je op zoek bent naar een date in Nederland dan kun je bij deze dating terecht! De website een heeft een heuse mannen en vrouwen top 100. Je komt hier automatisch in te staan wanneer je profiel vaak wordt bezocht en/of je veel berichten krijgt. Jammer genoeg zitten er wel een paar kleine foutjes op deze datingsite. Zo staat er bijvoorbeeld dat gisteren 500 mensen zich hebben aangemeld, dit lijkt ons sterk. Echter dat er 5 miljoen mensen aangemeld zijn dat is grote onzin. Je moet betalen voor ieder bericht dat je wilt versturen op deze datingsite. Alleen door vrienden uit te nodigen kun je punten verdienen waarmee je een paar berichtjes mag versturen. Voordat je er gebruik van kunt maken moet je jezelf registeren, dit gratis is. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een e-mail binnen met een bevestigings-email. Het zou goed mogelijk zijn dat deze in je SPAM-folder binnen komt. (dit was bij ons ook het geval)  Omdat je profiel pas voor 10% procent is gevuld is kun je nog geen gebruik maken van de datingsite. Je dient je profiel voor ten minste 40% in te vullen om gebruik te mogen maken van de site. Nadat je het profiel hebt ingevuld wordt het ter goedkeuring verstuurd naar de website. Wanneer je profiel voldoet aan de eisen zoals géén erotiek dan wordt je goedgekeurd. Nu je aangemeld bent kun je op Zoeken klikken waardoor je andere singles kunt vinden. Hierbij kun je invullen of je een man of vrouw bent, op zoek bent naar een man vrouw, locatie, provincie, woonplaats, relatie (lange termijn, platonisch, chatten, pen vriendin of iets. Ook je aanvinken dat je alleen singles wilt vinden die een foto hebben. Hierdoor hoef je niet te twijfelen aan het uiterlijk en weet je snel of het (mogelijk) iets voor jou is. Voor het versturen van een bericht betaal je op deze site ongeveer 1 euro.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk