My asian hookup

www.myasianhookup.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

myasianhookup
www.myasianhookup.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

myasianhookup.com - Onze Review

My asian hookup een beetje vreemde naam voor een dating. Een beetje apart is deze site dan ook. Het is een site om in contact te komen met Aziatische vrouwen. Mooie Oosterse vrouwen weliswaar want daar staat deze site vol mee. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, je vindt ze hier. Ze komen uit alle uithoeken van de wereld. China, Japan, Thailand, Indonesië en zelfs uit Noord en Zuid-Korea. Op deze site kun je deze vrouwen online leren kennen en als je er klaar voor bent; ontmoeten in het echte leven. Dit laatste zal niet meevallen want de vrouwen wonen meestal heel erg ver weg. Moeilijk zijn ze meestal niet. Als je er de moeite voor doet kan je zo krijgen, de vraag is alleen of het de moeite is. Via deze site kun je een Aziatische partner vinden. Gratis is deze site niet en betalen per bericht is ook niet mogelijk. De meeste van dit soort sites zijn commercieel. Bij het testen van deze site kwamen we hier ook al snel achter. Je kunt geen berichtjes zien laat staan naar andere versturen. Het enige wat je als gratis member kunt is het zien van de aangemelde vrouwen. Als je dan dus met zo'n Aziatische dame contact wilt opnemen zonder te betalen dan gaat dat niet. Alleen de mensen die een betaald lidmaatschap afsluiten kunnen ook echt in contact komen met deze vrouwen. Het abonnement is beschikbaar vanaf zo'n 20 euro en is dus vrij duur voor een abonnement. Het loopt niet automatisch door maar het nadeel is dat je het alleen kunt afrekenen met Paypal of met creditcard. In Nederland kun je meestal wel veilig betalen hiermee maar bij dit soort is dat toch wel wat dubieus. Niet dat we nu beweren dat je dadelijk je saldo kwijt bent of dat er gekke dingen gebeuren maar toch kunnen we je niet garanderen dat de betaling bij deze site veilig zal verlopen. Wij raden deze site dan ook niet aan!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk