Muddymatches

Screenshot
www.muddymatches.co.uk
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

muddymatches
www.muddymatches.co.uk
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

muddymatches.co.uk - Onze Review

Muddymatches is een datingsite voor iedereen die een date zoekt in Schotland. Dit kleine land langs Engeland is bij veel Nederlanders bekend. Het is de duurste plek om te wonen van Europa, nergens anders zijn de grond en huisprijzen zo hoog! Schotland is wel een prachtig land omringt door de ruige oceaan. Wil jij in contact komen met Schotse mannen of Schotse vrouwen? Al hoewel Schotland een best wel groot land is zijn er maar weinig datesites te vinden. Dat komt waarschijnlijk omdat veel mensen boven de 50+ zijn hier. Het is zo'n rustig land dat je er gemakkelijk een date op straat kunt vinden. Aan de zee hangt een lekker sfeertje en kun je makkelijk dames versieren. Schotse dames spreken duidelijk Engels en dat is prettig voor Nederlandse mannen. Wij houden van duidelijkheid en kunnen allemaal goed Engels praten. Schotse vrouwen vinden het super als je goed Engels kunt praten. Het speciale accent kun je niet evenaren maar dat hoeft ook helemaal niet. Iedereen die Engels kan praten kan deze dating proberen. Het aanmelden is gratis en zonder enige verplichtingen, behalve dat je akkoord moet gaan met de gebruiksvoorwaarden. Je mag bijvoorbeeld geen erotische getinte berichten versturen naar andere singles. Ben je 18 jaar of ouder en op zoek naar een date in Schotland? Probeer dit eens en misschien verhuis je binnenkort nog naar het prachtige Schotland :) Geen verplichtingen dus je spullen inpakken hoeft nog niet.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jin
jin
4 jaren geleden

Ik heb mij net ingeschreven voor internationale dating. Deze site is ALLEEN voor Engelsen, je kan geen ander land invullen. Hoe kan ik mij verwijderen?

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk