Mofos

Screenshot
www.mofos.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

mofos
www.mofos.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

mofos.nl - Onze Review

Mofos is een datingsite waarop je kunt afspreken met echte amateurs. Mannen, vrouwen maar ook ware stellen zoeken hier hun heil. Het is een goede plek om in contact te komen met andere geïnteresseerden voor seks. Het voordeel hiervan is dat je direct weet met wie je date. Alvorens je een date krijgt moet je eerst tot een paar handelingen komen. Als eerste moet je jezelf gratis aanmelden en een eigen profiel maken wat op de datingsite komt te staan. Nadat je dit hebt gedaan kun je berichten ontvangen van andere geïnteresseerden. Berichten lezen is geen probleem wanneer je een gratis lidmaatschap hebt maar beantwoorden wel. Bij deze site heb je een betaald lidmaatschap nodig. Dit heb je nodig om te kunnen reageren op andere leden. Wanneer je graag een afspraak met iemand wilt maken heb je een betaald lidmaatschap nodig. Dit lidmaatschap volstaat wanneer je zelf ook wilt reageren op de profielen van anderen. Deze site staat boordevol met de mooiste vrouwen die willen daten puur voor de seks. Het probleem hiermee is dat je apart moet betalen om berichten te verzenden. Vind je iemand leuk? Je kan deze wel een gratis flirt sturen waardoor de ander een interessebericht ontvangt. Wanneer je dan alsnog met een mofo wil afspreken dan heb je alsnog een betaalde creditbundel nodig. Hiermee kun je voor een x bedrag berichten inkopen. Voor ieder bericht dat je verstuurd betaal je een bepaald bedrag. Hoe meer je besteed hoe goedkoper het wordt per bericht. Dit wil echter nog niet zeggen dat je hiermee van te voren de kosten kunt inschatten.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk