Millionaire mate

Screenshot
www.millionaire-mates.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

millionaire-mates
www.millionaire-mates.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

millionaire-mates.com - Onze Review

Millionaire mate speelt in op de nieuwste trend: daten met miljonairs. Steeds vaker zie je dit soort tv-programma's waarin hordes vrouwen voorgesteld worden aan een miljonair. Vrouwen zijn vandaag de dag zeker niet vies van een miljonair, in tegendeel zelfs! Voor de vrouwen die op zoek zijn naar een succesvolle rijke man is deze site in het leven geroepen. De mannen die beschikken over een flink vermogen hebben de vrouwen op deze site voor het uitkiezen. Veel prachtige jonge dames staan hier tot beschikking van de succesvolle zakenman of man met oud geld, het boeit ze niet zolang die maar er over beschikt. Deze site is echt voor de singles die op zoek zijn naar het leven van faam en roem. Vrouwen zitten niet te wachten op een werkloze man. Succes, geld en macht daar is waar het voor de meesten om draait. Hier vind je geen verliezers maar alleen types met een flink gespekte rekening. Deze site controleert wel op fakers maar niet erg streng. Dit is jammer want om deze reden kloppen veel van de profielen niet en heb je er ook een hoop wanna be miljonairs bij. Dom van deze mannen want zodra ze het in het echt afspreken vallen ze door de mand en hebben ze nog niks bereikt. Mannen moeten betalen als ze willen daten met de vrouwen. Als miljonair zijnde hoef je nog niet eens diep in de buidel te tasten om mee te kunnen doen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar en deze beginnen al vanaf 10 euro per maand, hilarisch goedkoop dus en een lachertje voor de ware miljonairs! Gebrek aan vrouwen is hier zeker niet. Vrouwen kunnen gratis gebruik maken van deze datingsite en hun geluk beproeven...

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk