Meetic.es Spaanstalige dating

www.meetic.es
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

meetic
www.meetic.es
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

meetic.es - Onze Review

Meetic.es is de Spaanstalige variant van Meetic. Dit is een internationale datingsite die misschien wel in de top 10 van grootste datingsites thuishoort. Ze staan er om bekend een goed werkende datingsite te hebben in meerdere opzichten; gebruiksvriendelijk en succesvol wanneer je een date zoekt. Deze site is wel volledig in het Spaans! Spaanse vrouwen zijn wereldwijd berucht om hun schoonheid. Ze zitten op het randje van Europa en het Midden-Oosten. De meesten zijn erg mooi om te zien en dat zal voor veel mannen een reden zijn om een Spaanse vrouwen te willen. Spanje zelf is een prachtig land waar je ook prima kunt wonen. Veel Nederlanders denken er over na om naar dit land te emigreren.  Dat is niet gek want het klimaat en cultuur spreken veel mensen aan. Alleen wonen in dit land is geen pretje, iemand zoeken eerst is dan ook een pre! Je kunt deze site gebruiken voor het vinden van nieuwe vriendschappen maar een ware partner ontmoeten kan ook. Alvorens je gebruik kunt maken van Meetic.es dien je jezelf aan te melden. Dit doe je door naar de site te gaan en op: ' registrate gratis'  te klikken. Nu dien je een aantal vragen in te vullen voor op je persoonlijke pagina. Op deze pagina kunnen anderen reageren en het is dus jouw persoonlijke visitekaartje. Zorg er dan ook altijd voor dat deze pagina er goed uitziet. Je vindt op deze site meer dan 120.000 singles uit Spanje of daar buiten die wel Spaans spreken. Ook Spaanstalige vrouwen in Nederland hebben deze site al ontdekt.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
claudia
claudia
1 jaar geleden

Hallo, ik ben Claudia, hoe gaat het? Ik heb me net aangemeld. Ik wil een Nederlander ontmoeten, maar ik spreek nu alleen Spaans.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk