Matchprofiler

Screenshot
www.Matchprofiler.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Matchprofiler
www.Matchprofiler.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Matchprofiler.com - Onze Review

Matchprofiler is een geen bekende site waarop je snel iemand kunt leren kennen. Deze datingsite was tot voorheen volledig gratis om te gebruiken. Tegenwoordig kosten deze site geld om te mogen gebruiken. Het gratis daten is slechts beperkt en hiermee kun je geen direct contact maken. Jammer is ook dat je als gratis lid niet kunt chatten. Geen probleem voor degene die wel willen betalen. Het goedkoopste lidmaatschap kost op deze site 18 euro. Eerst kun je elkaar leren kennen door elkaar een berichtje te versturen. Dit kan dus alleen met het betaalde lidmaatschap op deze site. Het motto van: Gratis online dating klopt dus jammer genoeg niet. Wanneer je toch dit betaalde lidmaatschap neemt dan kun je direct gebruik maken van de chat. Chatten is de beste manier om snel contact te maken met andere singles. Door de live chat leer je razendsnel andere singles kennen. Dit is makkelijk want zo kun je al snel een date krijgen. Het probleem bij het versturen van berichten is altijd wel dat je moet wachten totdat je een reactie ontvangt. Wanneer je dan toch iemand wilt ontmoeten kun je beter voor chatten kiezen. Met het gratis lidmaatschap kun je alleen je eigen pagina laten vertonen aan andere singles. Gratis leden kunnen interesseberichten versturen naar andere leden. In zo'n interessebericht geef je aan dat je interesse hebt. Probleem hiermee is dat je geen telefoonnummer of boodschap kunt uitwisselen. Daarvoor heeft men hier het betaalde lidmaatschap voor nodig. Al met al een vrij goede datingsite die goed kan werken en echt volledig gratis om te gebruiken.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk