Matchprive

www.matchprive.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

matchprive
www.matchprive.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

matchprive.nl - Onze Review

Matchprive.nl beloofd elk nieuw lid een goede match te realiseren. Eenmaal aangemeld zijn we begonnen met het reageren op profielen. De profielen die ons aanspraken reageerde we niet op omdat we er vanuit gaan deze profielen ons uitlokken. Er zijn degelijke kansen dat echte profielen interesse tonen. Na ongeveer een maand te hebben aangemeld met mannelijke "fake" profiel hebben we een telefoonnummer gekregen van een dame die we meerdere malen berichten hebben gestuurd via de datingsite. Het was een dame die voldeed aan ons profiel. Voor de rest werden we benaderd door profielen die ons probeerde door te verwijzen naar een andere datingsite. Deze profielen zijn namelijke "fake" profielen. Hierdoor hebben we de datingsite een email gestuurd en aangegeven dat er profielen zijn op de site die ons doorverwijzen. Enkele dagen na de email hebben we bericht gekregen van de datingsite waarin ze netjes aangeven dat er helaas mensen zijn die zich hier aanmelden en misbruik maken van de site. Zij waren blij met de klacht. Ze gaven aan dat ze deze vorm van misbruik hard aanpakken. Kortom; we adviseren onze lezers geen haast te hebben men een match wilt. Verder adviseren we onze lezers berichten die je doorverwijzen naar andere datingsites aan te geven en verder te vermijden. De kans dat je hier een match scoort is er wel maar wees verder op je hoede. Wanneer je een match hebt gescoord hier weten we wel zeker dat je matchprive.nl een aanrader zult vinden. Bezichtig de profielen en neem vooral je tijd.matchprive.nl

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk