Matchmeza

Screenshot
www.matchmeza.co.za
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

matchmeza
www.matchmeza.co.za
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

matchmeza.co.za - Onze Review

Matchmeza is een Afrikaans datingsite die zich speciaal richt op singles uit Zuid Afrika zoals bijvoorbeeld Kaapstad. In veel Afrikaanse landen wordt een soort van Nederlands gesproken en veel Afrikaanse vrouwen uit Zuid-Afrika spreken deze taal ook. Dat Afrikaanse vrouwen mooi zijn hoeven je vast te vertellen. Deze vrouwen bezitten vaak alles wat wij mannen willen. Een mooi hoofd, lekker kleurtje, grote voorgevel en goede bumper. Deze getinte en donkere vrouwen vallen bij veel Nederlanders goed in de smaak en dat is niet gek want mooie vrouwen zijn het meestal wel. Nu is dit misschien een beetje overdreven. Niet iedereen valt op dezelfde soort vrouwen. Gelukkig kun je daarom speciaal zoeken op de Afrikaanse mannen of vrouwen van je voorkeur. Bijvoorbeeld uit een bepaald land maar ook op uiterlijke voorkeuren zoals kleur haar, oogkleur, lengte, gewicht, opleiding en speciaal per regio. Je vindt op deze site donkere vrouwen in alle soorten en maten uit alle uithoeken van Afrika. Deze datingsite zegt enkel dames aan te bieden uit het zuiden van Afrika. Op het moment dat wij deze site testte kwamen wij er al snel achter dat er ook veel vrouwen actief zijn uit noord, oost en west Afrika. Je dient wel voorzichtig te zijn met het contact maken en zeker wanneer je gaat daten. Op internet zijn veel verhalen te lezen over mensen die opgelicht zijn. Niet door Afrikaanse vrouwen maar door criminele bendes die zich voordoen als vrouwen. Er zijn zelfs mannen afgereisd naar Afrika om daar de zogenaamde droomdate te ontmoeten. De liefde van hun leven bleek bedrog. Ze werden beroofd en kregen geen date met de desbetreffende vrouw. Ben dus voorzichtig met het daten op dit soort sites. Mocht je misbruik vermoeden stuur dan altijd een e-mail naar de website. Wellicht kunnen ze actie ondernemen indien nodig en jou helpen bij het vinden van een echte Afrikaanse partner.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk