Marokko.nl

www.marokko.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

marokko
www.marokko.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

marokko.nl - Onze Review

Marokko.nl is de grootste online Marokkaanse gemeenschap in Nederland en België. Hier vind je letterlijk alles wat te maken heeft met Nederland, België en Marokko. Wanneer je naar de site toegaat klik je op forums, daar vind je allerlei forums, zoals entertainment, onzinhoekje en theelounge. Hier kun je forums starten of gezellig meepraten over onderwerpen die je boeien. Je zult altijd reacties terug ontvangen. Verder zijn er ook andere forums zoals man zoekt vrouw, of vrouw zoekt man en overige contacten. Hier worden per dag soms wel honderden onderwerpen aangemaakt. Verder heb je bij Marokko.nl ook de mogelijkheid om te chatten. Dit heb je bijvoorbeeld niet bij de Turkse online gemeenschap site habambam. De bezoekers zijn voornamelijk Nederlandse Marokkanen, maar je hebt er ook zat andere nationaliteiten die de site bezoeken. Eigenlijk is deze dating forum multicultureel. De leeftijdscategorie is hier ook divers, echter is de meerderheid tussen de 16 en 24 jaar. Een goede Marokko dating. Voor de mensen die liever meteen voice of tekst willen chatten zonder zich gratis in te schrijven, zij kunnen een bezoekje nemen aan Maroc-chat. Hier heb je namelijk meerdere chat bezoekers die actief zijn. Hier kun je ook losser kletsen met de bezoekers. Kortom, wil je lekker kletsen met mensen of een onderwerp aan willen maken, of wil je/zoek je leuke contacten die multicultureel zijn en voornamelijk mensen met een Marokkaanse komaf dan ben je hier aan het juiste adres.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk