Mamjo dating

Screenshot
www.mamjo.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

mamjo
www.mamjo.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

mamjo.com - Onze Review

Mamjo dating is een aparte pagina op het forum van Mamjo. Dat is een forum waar internetters terecht kunnen met allerlei vragen en onderwerpen. De site heeft ook een eigen pagina met dating maar niet in de vorm van een datingsite. Het is een forum waarop iedereen zijn of haar oproep kan plaatsen. Hierdoor krijg je dus zonder tussenkomst van een datingsite een hele hoop contactadvertenties. Je kunt zelf een eigen contactadvertentie plaatsen in de rubriek dating en wachten totdat je reacties ontvangt. Als je reacties ontvangt kun je hier gratis op reageren en ook het plaatsen van een eigen oproep is kosteloos. Het is eenvoudig om een eigen oproep te plaatsen, dit doe je door naar de rubriek dating te gaan en een nieuwe topic te maken. Hierin kun je vermelden wie je bent en waar je naar op zoek bent. Je kunt op deze manier snel reacties ontvangen van geïnteresseerden zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Naast het plaatsen van de oproep kun je ook foto's of korte films toevoegen aan je online oproep. Wanneer je zelf geen oproep wilt plaatsen kun je ook reageren op andere advertenties. Dit doe je door naar de rubriek dating te gaan en te reageren op de contactadvertenties in deze rubriek. Het voordeel van dit datingforum is dat het gratis in en geen commercieel karakter heeft. Hierdoor vind je bijna alleen echte contactadvertenties. Wel moet je oppassen voor fakers en personen die subtiele oproepen plaatsen om je geld uit de zakken te kloppen. Dit gebeurd regelmatig door het aanbieden van berichten die afkomstig lijken te zijn van vrouwen. Zodra je er op reageert krijg je dan reacties dat je lid moet worden van een datingsite of moet reageren op een betaalde smsdienst. Met deze waarschuwing in je hoofd kun je rustig op zoek gaan naar nieuwe afspraakjes!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kevin
kevin
6 jaren geleden

Ik wil me graag aanmelden op gratis te daten op mamjo maar ze zijn voor aanmelding gesloten vanwegens drukte? Wanneer kan ik me weer aanmelden om mamjo?

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk