Mailstad

Screenshot
www.mailstad.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

mailstad
www.mailstad.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

mailstad.nl - Onze Review

Mailstad is volgens de site zelf een datingservice. Dit voor enkel erotische contacten online. Naar eigen zeggen hebben ze zo'n 70.000 leden maar dit kunnen we nergens controleren. Of dit werkelijk klopt kunnen we je dus zeker niet garanderen. Het is in ieder geval wel zeker dat niet al deze vrouwen op zoek zijn naar een echte relatie... Je kunt via deze site een echt gesprek met elkaar voeren. Afspreken is vaak niet mogelijk. Dit komt omdat een groot gedeelte van de profielen op deze site verzonnen zijn. Dat betekent dat het modellen zijn die niet op zoek zijn naar een date. Als je goed op de site leest dan begrijp je ook dat het niet de bedoeling is om te daten. Het doel van deze site is meer om een gezellig contact of gesprek mee op te bouwen. Met elkaar interesses delen en dergelijke. Dit is best leuk en aardig maar minder leuk is de prijs die dit met zich meebrengt op Mailstad. Je moet namelijk voor ieder berichtje dat je verstuurd een apart bedrag betalen. Iedereen kan berichten versturen tegen betaling. Gratis kun je niet reageren en ook geen berichten lezen. Voordeel is dan wel weer dat je geen abonnement nodig hebt. Een keer een berichtje versturen of beantwoorden is dus niet duur. Bij dit soort weet je alleen vaak niet of het lukt om te daten. Op de site staan wel vrouwelijke members die echt op zoek zijn. Omdat het om sexdating gaat is het de vraag of het lukt een vrouw te scoren. Dit omdat hier altijd veel meer mannen dan vrouwen op zoek zijn. Mannen houden nou eenmaal graag van sex. Vrouwen ook wel maar minder dat het moet zoals de heren.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk