Luxemburg dating

www.luxembourgdating.expatica.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

luxembourgdating
www.luxembourgdating.expatica.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

luxembourgdating.expatica.com - Onze Review

Luxemburg dating is een internatioale dating voor alle singles uit Luxemburg. Al hoewel dit maar een klein landje is telt het relatief veel singles. Dat is op zich best wel vreemd want het land heeft het hoogste gemiddelde inkomen ter wereld met een gemiddeld inkomen van meer dan 50k per persoon. Je zou dus zeggen dat in deze welvaart ze wel gelukkig zijn en zo een partner hebben gevonden. Veel Luxemburgers blijven single ondanks dat ze aan geld geen gebrek hebben. Ze zijn dus wel succesvol op het gebied van geld maar niet in de liefde. Luxemburgers werken vaak hard en houden maar weinig tijd over voor een serieuze relatie. Vaak hebben dit soort mensen veel vrijblijvende vriendschappen, dat lijkt leuk maar je wordt er ook niet vrolijk van op den duur wil je toch wat vast. We konden overigens ook geen enkel andere Luxemburgse datingsite vinden dan deze. Het is op ons onduidelijk waarom er maar zo weinig Luxemburgse datingsites zijn. Hier is zeker behoefte aan want er zijn veel vrijgezellen in Luxemburg. Luxemburg dating wordt aangeboden door Expedia. Luxemburgers zijn welkom op deze datingsite net zoals alle andere singles in Europa en daar buiten. Je kunt eerst gratis meedoen mo te zien wat de (betaalde) opties zijn. Je moet hier gratis een profiel maken voordat je er gebruik van mag maken. Dit is zonder kosten maar wel verplicht. Alle profielen worden gecontroleerd voordat ze op de site verschijnen. Dat betekent dus dat de leden jouw foto niet direct kunnen zien. Enkel mensen die lid worden kunnen andere datingprofielen bekijken. Een bijbetaling is noodzakelijk om echt contact te leggen met Luxemburgse vrouwen. Deze site biedt je verschillende betaalde abonnement. Gratis daten is dus niet mogelijk. Gratis leden kunnen enkel andere datingprofielen bekijken een gratis interesse bericht versturen. hiermee kunnen ze echter nooit echt in contact komen met de persoon aan de andere kant van het scherm.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk