Lust dating

Screenshot
www.lustdating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

lustdating
www.lustdating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

lustdating.nl - Onze Review

Lust dating is voor de lustzoekers onder ons. Mensen die zin hebben in een spannend avontuur en ook echt willen afspreken. Deze site staat vol met geile mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een heet afspraakje. Vaak zijn het ervaren mannen en vrouwen die geen relatie hebben en gewoon wat geils zoeken, voor eenmalig of voor vaker. Iedereen vanaf 18 jaar oud mag meedoen met deze site en kan zich inschrijven via de lust dating website. Lust wat is dat nou eigenlijk? Dat is de drijfsfeer die ons er toe zet om seks te hebben. Het is een ongedwongen sfeer om geile contacten op te doen en hier ook daadwerkelijk wat mee te doen, lees als er gebruik van te maken. Het is gratis om je aan te melden op Lust dating maar het kost wel geld om er gebruik van te maken. Je hebt verschillende mogelijkheden om te betalen en je kunt zelf bepalen voor welke optie je kiest. Betalend doe je bij deze site niet voor een abonnement voor de site zelf maar om berichten te kunnen versturen. Zo betaal je voor ieder bericht dat je verstuurd een bijdrage. Hoe meer berichten je verstuurd hoe vaker het word in de meeste gevallen (hiervoor moet je een groot aankoopbedrag doen). Je kunt er voor kiezen om je creditcard er achter te hangen zodat je onbeperkt berichten kunt versturen. Hiermee hoef je niet steeds opnieuw berichten te kopen. Je kunt ook via iDeal een aantal berichten kopen en hier berichten mee gaan versturen en als ze op zijn nieuwe kopen of stoppen. Op de website staat dat de site gratis is. Dat klopt dan ook, de site is gratis te gebruiken maar niet om af te spreken door berichten versturen of chatten.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk