Lovematching

Screenshot
www.lovematching.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

lovematching
www.lovematching.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

lovematching.nl - Onze Review

Lovematching is leuk vormgegeven en komt fris en fruitig over. Dit is helaas naar ons idee dan ook het enige sterke punt van deze datingsite . Deze is goed verzorgd en is voorzien van diverse animaties die de site net wat extra pit lijkt te geven. Dit hebben ze niet zomaar gedaan naturlijk. Dit is dan wel een algemene datingsite maar erotisch daten is hier mogelijk. Let op fictieve profielen waarbij fysieke afspraken niet mogelijk zijn!  Wanneer je even snel door de profielen heen bladert dan kom je er al snel achter dat veel oproepjes erotisch getint zijn.

Je kunt op deze site dus terecht voor een gewone date dan wel erotische dates. Wij vonden een paar regels op de website waarop wij je alert willen maken. Deze maakt 100% zeker ook gebruik van fictieve profielen. Dit betekent dat je op deze site vrouwen vind die niet echt bestaan. Tenminste niet op de datingsite zelf als date zoekende, ze zijn puur ter vermaak. (Oftewel jou overhalen om een bericht te versturen / betalen) Wanneer je als man zijnde een vrouw een bericht wilt versturen dan moet je hier direct voor betalen. Van te voren weet je dus nooit of degene die je een bericht gaat versturen ook echt aangemeld is. Grote kans dus dat deze door de site zelf is aangemeld zodat jij gaat betalen om berichten te versturen... Hoe meer berichten je verstuurd, des te meer ze verdienen. Je moet bij deze site dan zelf ook heel erg voorzichtig te zijn, gebruik op eigen risico! Een date krijgen lijkt hier dan misschien wel een eitje maar dat kan soms een beetje tegenvallen. Dit alles heeft dus te maken met de fictieve profielen. Verder is het een hartstikke mooie site die ook niet moeilijk is om te gebruiken. Spijt komt misschien later omdat de site enorm veel geld kost wanneer het niet lukt om een date te vinden. Wanneer je het zelf wilt proberen dan kun je dat best eens doen. Het is gratis tot je paar gratis contactpunten op zijn. Vanaf dat moment moet je dus geld gaan besteden!! Wanneer je echt een date wilt gaan vinden dan is dat zeker mogelijk. Bij deze moet je er alleen net wat meer berichten voor versturen dan normaal het geval is. Omdat je niet betaald per week of maand maar bericht kan dit soms duur uitpakken, let op de fictieve profielen op Lovematching dus!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk