Lokaalcontact.nl

Screenshot
www.lokaalcontact.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

lokaalcontact
www.lokaalcontact.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

lokaalcontact.nl - Onze Review

Lokaalcontact.nl wil zich specifiek richten op de singles die een date zoeken in de eigen regio. Wanneer men meedoet op Lokaalcontact moet er duidelijk aangegeven is waar men op zoek naar is. Bij deze lokale datingsite is het de bedoeling dat je duidelijk verteld waar je naar op zoek bent. Iedereen is welkom. Het maakt niet uit wat je geloof, afkomst of seksuele geaardheid is. Iedere gebruiker dient bij het gratis aanmelden ook een foto te plaatsen. Het is dan niet alleen van belang je zelf aan te melden maar ook om het profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Andere singles op Lokaalcontact willen graag weten wie jij bent en daar past een foto bij. Daarbij wordt ieder nieuw aspirant door Lokaalcontact.nl gecontroleerd. Dit omdat deze datingsite geen fakers op de site wilt of mensen die grove uitslaan. Voordat je gebruik kunt maken moet je akkoord gaan met de voorwaarden. Louter grove of seksistische uitlatingen worden niet getolereerd. Voordat je mee kunt doen moet je jezelf dus eerst registreren als gratis member. Zoals meestal het geval is geldt ook hier dat het aanmelden 100% gratis en zonder verplichtingen is. Na het aanmelden kun je eenvoudig zoeken per woonplaats en kijken of er voldoende potentieel geschikte kandidaten aanwezig zijn. Lokaalcontact heeft een eigen matching systeem gemaakt. Door het plaatsen van een foto op je profiel wordt je automatisch in het online ontmoetingsspel weergegeven. Je kunt zelf het versierspel ook spelen online na gratis registratie. Lokaalcontact.nl heeft ook een mobiele datingsite voor tablet en smartphone. Let op: Bij het gratis registreren moet je op de landkaart van Nederland 2 keer klikken op de plek waar je woont! Na het aanmelden moet je de aanmelding bevestigen per e-mail. Let op: bevestiging-email kan in ongewenst e-mailpostbus komen! Na het klikken op de link in de e-mail van Lokaalcontact.nl wordt je automatisch ingelogd op de datingsite.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaver
Klaver
6 jaren geleden

Jullie noemen dit een lokale datingsite, wat een zwets! Ik kom uit Langweer en geen enkele vrouw in de omgeving van 30KM te vinden hier. Een Friese datingsite ontbreekt ook weer in deze categorie.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk