Liefhebben

Screenshot
www.liefhebben.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

liefhebben
www.liefhebben.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

liefhebben.nl - Onze Review

Liefhebben.nl daar zou kun je terecht moeten kunnen voor het vinden van een nieuwe liefdespartner. De bedoeling van deze site overduidelijk: het vinden van een relatie. Je mag deze site dan ook absoluut niet voor andere doeleinden gebruiken. Dit vind je duidelijk vermeld en staat benadrukt in de algemene voorwaarden waar je mee akkoord moet gaan voordat je er gebruik van mag maken. Je mag het verder ook nog gebruiken voor de volgende doeleinden:  vinden van een hetsoulmate, tantra-oefenpartner of nieuwe eetgroepsdeelnemer. Iedereen kan zich gratis registeren. Hiermee kan je andere singles bekijken en ook kun je berichten lezen. Jammer genoeg kun je als gratis lid zelf geen berichten versturen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk dat je gratis een date gaat krijgen. Dat heeft de site misschien bewust gedaan om onderstaande reden. De prijzen van de site zijn erg eenvoudig. Je betaald eenmalig 30 euro en hebt dan een jaar lang toegang tot de site. Dit hoef je dus maar 1 keer te betalen en je kunt dan een jaar lang onbeperkt daten. Nadeel is dat er nog geen 1400 mensen op de site zijn aangemeld. De kans dat je hierdoor je nieuwe partner leert kennen is niet heel erg groot is. Deze datesite maakt gebruik van en zeer eenvoudig datingscript wat je op verschillende datingsites terugziet. Echt professioneel is de site niet en ook qua vormgeving vraag je af waarom... Goed punt van de site is wel dat ze niet duur zijn en dat je in contact kunt komen met echte mensen. Wij hebben de site zelf eens geprobeerd en waren eigenlijk best wel tevreden over de site zelf. Weinig datingsites hebben alleen maar echte profielen. Deze site gaf ons verder wel een vertrouwde indruk en lijkt geen gebruik te maken van neppe profielen of dergelijke. Het is geschikt voor alternatieve singles die open staan voor tantra, soulmate etc.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk