Lexamore

www.Lexamore
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Lexamore
www.Lexamore
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Lexamore - Onze Review

Lexamore is het uitgebreidere deel van het wel bekende Lexa. Op Lexamore heb je meer kans op het vinden van vrijblijvende contacten dan op de bekende datingsite die je zeker en vast al kent van de tv of andere reclames. Let er wel op dat deze site noch Lexa gratis is te gebruiken. Dat is niet gek want deze behoren tot de top van Nederland. Ongetwijfeld de grootste, of ze ook de beste zijn daar verschelen de meningen over. Het lidmaatschap is iets duurder dan gemiddeld maar niet onbetaalbaar duur. Je betaald een paar tientjes voor een maand en wanneer je voor langer afsluiten krijg je vaak fikse korting. Hiervoor krijg je dan wel onbeperkt toegang tot zowel Lexa als de datingsite Lexamore..nl Deze laatste datesite is wel duurder dan de populaire dating van Lexa zelf. Deze wilt serieuze singles bij elkaar brengen door een uitgebreide matchmethode. Het gehalte singles dat hier een serieuze intenties heeft is hoger dan gemiddeld wanneer je op zoek bent naar een relatiepartner. Je mag hier terecht voor het leren kennen van nieuwe vrienden als zowel je nieuwe liefde. Het maken van een profiel en het doen van de persoonlijkheidstest is volledig gratis. Doordat je met Lexa zoveel kanten op kunt zijn de mogelijk tot het zoeken van een nieuwe partner ongekend.  Het gratis aanmelden verplicht niet tot het overgaan naar een betaald lidmaatschap. Sommige mensen denken nog wel eens dat dit zomaar kan gebeuren. Dat gebeurd bij sommige sites ook alleen Lexa doet daar niet aan. Dit is een betrouwbare datingsite waarop daten niet goedkoop maar wel goed is. Deze dating doet alles wat ze kan om de grootste dating te blijven en de beste te gaan worden. Ze doen er dan ook alles aan om om hun goede naam hoog te houden en bieden je daarom allerlei aantrekkelijke dingen. De vraag is alleen of je de prijs wilt betalen die deze datingsite vraagt. Het is hoger als normaal maar garandeerd je wel dat je heel veel singleprofielen kunt bekijken en onbeperkt mag reageren.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk