LatinAmericaCupid

www.latinamericancupid.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

latinamericancupid
www.latinamericancupid.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

latinamericancupid.com - Onze Review

Latinamericancupid.com is waarschijnlijk werelds grootste internationale Latijnse dating site. Uiteraard kunnen ook mensen met een Latijnse achtergrond terecht bij de welbekende Cupid Media Pty Ltd. Cupid Media heeft een enorme database, namelijk meer dan 20 miljoen gebruikers zoals zij aangeven. Ze concentreren zich op een brede doelgroep. Voor bijna alle landen hebben zij een site opgericht zodat iedereen gebruik kan maken van de service die zij bieden. De dating site is in feite bedoeld voor singles uit alle regio's in de wereld die interesse hebben in een iemand met een Latijnse achtergrond of voor mensen die zelf een Latijnse achtergrond hebben. Eigenlijk boeit het de meeste niet of je nou Latijns-Amerikaan bloed hebt of niet. Wij denken en gaan er vanuit dat de meesten bezoekers op deze site meer kijken naar het uiterlijk, of je dus een Latijns-Amerikaanse uiterlijk hebt, en naar de taal. Wanneer je dus Spaans en/of Portugees spreekt of de andere dialecten, dan zou het in feite niets uitmaken waar je vandaan komt. Er zijn namelijk veel datingsites die zich zogenaamd focussen op een bepaalde doelgroep. Dit doen zij zodat mensen met die achtergrond meer interesse tonen in dergelijke datingsites waardoor zij zich gaan inschrijven en hopen iemand te leren kennen. Ook hier adviseren we onze lezers niet altijd aan te melden bij datingsites die zich focussen op een etnische doelgroep. Je hoeft namelijk niet altijd op een bepaalde achtergrond te vallen. Je kunt namelijk hoge prioriteiten stellen aan achtergrond, maar de kans is wel groter dat je minder of weinig aandacht schenkt aan andere belangrijke factoren waardoor je in principe "blind" word, en binnen de kortste keren achter komt dat je niet met die persoon een relatie had moeten beginnen. Uiteraard kun je bij latinamericancupid.com gebruik maken van interactieve mogelijkheden zoals chatten, een persoonlijke inbox vormen, fotoprofielen uitzoeken van leden, en berichten sturen. Het aanmelden is ook hier gratis, maar je betaald voor de credits. deze zijn relatief goedkoop naar onze mening. Heb jij hier een leuke date kunnen scoren of nieuwe mensen leren kennen ? Laat het ons dan weten!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk