Lange mensen dating

www.Lange mensen dating
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Lange mensen dating
www.Lange mensen dating
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Lange mensen dating - Onze Review

Langemensen-Dating.nl is gemaakt voor volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Je kunt gratis lid worden door op inschrijven te klikken. Na het invullen van je gegevens word er een bevestigingsmailtje naar je gestuurd. Als je deze nu bevestigd staat je persoonlijke profielen op lange mensen dating online. Vanaf dat moment kunnen betaalde leden je een bericht sturen. Lange mannen en lange vrouwen kunnen hier iemand zoeken. Ook mensen met een normale lengte kunnen hier vanzelfsprekend terecht voor het vinden van een lange partner. Gratis leden kunnen dus een gratis profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto´s plaatsen,  hoofdfoto´s bekijken en standaard zoeken. Betaalde leden kunnen zelfgeschreven berichten sturen, extra foto´s bekijken,. uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en onbeperkt berichten versturen. Dit lidmaatschap kun je veilig betalen via iDeal, overboeking, machtiging of via Bankcontact voor de Belgische deelnemers. Er komt een anoniem betalingskenmerk op het afschrift te staan. Het is dus niet te zien dat je lid wordt van een datingsite voor lange mensen. 14 Dagen lidmaatschap kost €15,99, 30 dagen €27,99, 90 dagen €59,99, 180 dagen €99,99. Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site. Met credits kun je betalen voor toegang zolang als jij dat wilt. Een leuke functie voor de betaalde leden is chatten. Je kunt dit doen door op chatten te klikken en dan iemand aan te klikken die online is. Een zeer gemakkelijke manier om lange singles te ontmoeten! Gratis is deze site prima om te kijken hoe deze site bevalt. Alleen als gratis lid kun je geen date vinden. Dit komt omdat je slechts beperkt berichten kan lezen en niet kunt antwoorden. Als je geen lid meer wilt zijn dan kun je jezelf uitschrijven. Dit is op ieder moment mogelijk door naar instellingen te gaan, mijn account klikken en dan "uitschrijven". Wanneer je vragen hebt kun je deze via het reactie-formulier stellen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk