Kom chatten

www.komchatten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

komchatten
www.komchatten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

komchatten.nl - Onze Review

Kom chatten is een site waarop je kunt chatten met profiel of zonder profiel. Vooral degene die een profiel maken op deze site kunnen vrienden opbouwen. Degene die online komt kan al direct een date krijgen met een beetje geluk en de juiste conversatie. Je kunt hier chatten met verschillende mensen van jong tot oud. Wanneer je op chatten klikt dan opent zich een nieuw venster. Je vult nu je chatnaam in als je geen profiel hebt en verzint een wachtwoord. Bij deze site chatsite is het noodzakelijk om een eigen account aan te maken. Dit is gratis en ook het gebruik van de chat is volledig zonder kosten. Positief aan deze chatsite is dat ze zeer uitgebreid zijn. Zo vind je op de site de laatste aangepast profielen en kun je de nieuwste profielen bekijken. Ook heeft de chat een aantal eigen weblogs waarin je tips kunt krijgen over chatten maar ook daten. Voor mannen en vrouwen is er altijd wel wat te doen op deze chat. Al hoewel dit geen datingsite kun je hier toch singles treffen. Omdat er altijd veel mensen online zijn kun je snel nieuwe mensen leren kennen. Het voordeel hiervan is dan je direct kunt afspreken als het klikt. Je moet wel een beetje geduldig zijn voor deze chat. Je moet niet meteen verwachten een date te krijgen. Pak het slim aan: wanneer je niet direct een afspraak kunt krijgen pak dan minimaal het telefoonnummer. Op deze manier kun je snel een nieuw netwerk opbouwen van mensen waarmee je zou willen afspreken. Als het er dan echt op aan komt hoef je alleen nog maar te selecteren! Deze chat vind dat een profiel heel erg belangrijk is maar het hoeft niet. De chatbox is voor iedereen gratis te gebruiken zonder dat je een account hoeft aan te maken. Een gratis chatbox waarop je altijd wel nieuwe singles kunt treffen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk