Knuz

www.Knuz
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Knuz
www.Knuz
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Knuz - Onze Review

Knuz is misschien wel dé populairste volledig gratis datingsite van Nederland. Deze gratis dating bestond al jaren lang maar is pas echt een succes geworden rond 2008. Zo'n 7 jaar geleden is deze site overgenomen door de mensen van Relatieklik. Dit is een andere gratis datingsite die zich al jaren lang met gratis dating bezighoud. Ook bij deze dating gelden er geen verborgen kosten. 100% Gratis dating op Knuz en afmelden is ieder moment weer mogelijk. Sinds de datingsite Knuz bij de overname een nieuwe adem is ingeblazen is het een dating van topniveau geworden.  Dit is bijzonder voor een datingsite die werkelijk geen kosten aan haar leden vraagt. Het enige jammerlijke is dat afspreken van vrouwen bijna onmogelijk is voor de meeste mannen. Dit komt omdat er nog altijd veel meer mannen als vrouwen aan meedoen. Vrouwen krijgen op dit soort 100% gratis sites tot wel 1000 reacties per dag. Je begrijpt zelf dan wel hoe laat het is... Groot voordeel dan wel is dat de dating van Knuz echt gratis zonder verborgen kosten te gebruiken is. Dit komt mede omdat er geen groot commercieel bedrijf schuil gaat achter deze datingsite zoals normaal gesproken vaak wel het geval is. Doordat deze site door een team van enthousiaste mensen wordt onderhouden is het een plezier om hier te daten. Het aantal singles dat zich via de gratis dating van Knuz ontmoet is misschien zelfs wel hoger als gemiddeld. Het vinden van losse "vrijblijvende" contacten is niet toegestaan. Verder gelden er geen bijzondere regels of inschrijvingseisen. De site houd streng toezicht op ongepast gebruik. alleen singles die zich dus netjes kunnen gedragen zijn welkom. De dating van is dus ook een serieuze manier van dating. Iedere single vanaf 18 jaar mag meedoen en proberen of deze manier van gratis daten werkt voor hem of haar. Om gebruik te kunnen maken van deze gratis dating dient men zich wel te registreren. Nadat men dit gedaan heeft kan men gebruik maken van alle opties die de site te bieden heeft en dit is niet mis!  Sinds kort is er ook een mobiele versie beschikbaar. Mobiel daten is ook mogelijk bij deze dating!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk