Kisses of Africa

www.kissesofafrica.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

kissesofafrica
www.kissesofafrica.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

kissesofafrica.com - Onze Review

Kisses of Africa deze site is niet gericht op Afrikaanse singles in Afrika maar wel in Europa. Wanneer je als Europeaan op zoek bent naar een Afrikaanse partner dan ben je hier aan het juiste adres. Deze site is dus voor mannen en vrouwen in Europa die op zoek zijn naar een partner in Afrika. Je kunt hier contact leggen met singles vanuit heel Afrika. De Afrikaanse singles kunnen volledig gratis daten maar dat geld niet voor jou. Als Europeaan zijnde kun je gratis aanmelden en een eigen profiel creëren. Hierop kun je reacties ontvangen van Afrikaanse singles en deze berichten kun je ook lezen maar er niet op reageren. Wanneer je wilt reageren of zelf reacties wilt versturen dan heb je een premium lidmaatschap nodig. Dit is bij deze site niet erg duur, vanaf zo'n 12 euro per maand kun je dit lidmaatschap aanschaffen. Dit is niet de grootste Afrikaanse datingsite maar wel redelijk groot. Het is een goed concept omdat veel Afrikaanse vrouwen niet op zoek zijn naar een Afrikaanse man maar naar een Europese man. Ze hebben geen hoge wensen of eisen maar willen gewoon een man vinden die goed voor ze kan zorgen. De meeste Afrikaanse dames die op deze site staan zijn bekend met Engels en schrijven het prima. Daarbij komt dat ze gratis kunnen vertalen via de site zelf. De Afrikaanse singles betalen dus niet voor het gebruiken van deze site. Voor de westerse man en vrouw die op zoek is naar een Afrikaanse wordt er dus wel een kleine vergoeding in rekening gebracht. Voordat je gaat betalen kun je eerst rustig met het gratis lidmaatschap kijken of dit voor jou geschikt is. Zo kun je ook zoeken naar Afrikaanse singles uit een bepaalde regio met bepaalde kenmerken. Zo kun je ook uiterlijke wensen zoals lengte en gewicht meenemen in je zoekopdrachten. Kort samengevat een zeer leuke datingsite voor Europese mannen en vrouwen die op zoek zijn een Afrikaanse partner.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk