Jus Turk

www.justurk.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

justurk
www.justurk.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

justurk.com - Onze Review

Justurk.com is een datingwebsite waar je mensen kunt vinden van Turkse roots. Deze mensen komen uit verschillende landen uit Europa, voornamelijk uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. De Turkse gemeenschap is zeer divers als het gaat om het uiterlijk in vergelijking met mensen met Nederlandse roots. Verder hechten de Turken zich aan elkaar. Hiermee wordt bedoeld dat zij meestal pas een relatie met je aangaan wanneer je van de Turkse gemeenschap komt. We zien echter de laatste jaren dat deze gemeenschap ook met andere etnische achtergronden een relatie aangaat. Het mooie hiervan is dat zij en andere bevolkingsgroepen van elkaars cultuur, normen en waarden kunnen genieten. Justurk.com kondigde aan op de home pagina dat zij de eerste prijs hebben gewonnen voor de professionaliteit van de dating site die gewijd is aan de Turkse gemeenschap. "JusTurk heeft net de 1e prijs gekregen als professionele en serieuze dating-website gewijd aan de Turkse gemeenschap en aan liefhebbers van Turkije in Nederland." Justurk.com beseft en is ervan op de hoogte dat er een grote hoeveelheid Turkse mensen in Europa opzoek zijn naar een partner. Daarom hebben zij een datingwebsite gelanceerd die het mogelijk maakt voor de Turkse gemeenschap over heel Europa te daten. In feite kan iedereen die in principe geïnteresseerd is in een Turkse man of vrouw zich aanmelden. De datingwebsite is momenteel helemaal (nog) gratis. Dit geldt dus voor zowel het aanmelden als het gebruik hiervan. De datingwebsite is niet alleen bedoeld voor mensen met een Turkse achtergrond. Dit maakt de datingwebsite alleen maar interessanter. Hiermee geven zij ook aan dat iedereen welkom is, waardoor Justurk.com aanbevolen zal worden. Kortom, wie een andere cultuur wilt proeven en niet ver wilt reizen, blijf in Nederland en vind leuke Turkse contacten.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk