Just2match

www.just2match.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

just2match
www.just2match.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

just2match.com - Onze Review

Just2match.com is een vrij grote Nederlandse relatiebemiddeling. Deze relatiebemiddeling is bedoelt voor hogeropgeleide, succesvolle en moderne single. Deze site heeft een bewezen succesformule. Veel hoger opgeleiden singles kiezen bewust voor deze relatiebemiddeling. Ze hebben ruim 15 jaar ervaring waarin maatwerk centraal staat. Door de ruime ervaring weten wat singles zoeken en wat bij ze past. De werkwijze is gericht op singles die hoger opgeleid zijn. Hierdoor vindt je hier een hoogwaardig ledenbestand. Ze werken met een persoonlijke aanpak. Als eerste krijg je een gratis adviesgesprek waarin je wensen worden besproken. De kosten voor de relatiebemiddelingen verschillen per klant. Deze relatiebemiddeling is een AVR-erkende relatiebemiddeling. Je kunt een gratis gesprek aanvragen om je wensen te bespreken. In dit gesprek zullen ook de kosten worden geopenbaard zodat je een duidelijk beeld krijgt. Doordat veel hoger opgeleiden meedoen aan deze relatiebemiddeling is deze uitermate geschikt voor de hoger opgeleide single. Een goede en betrouwbare relatiebemiddeling waarop iedere wel opgeleide single terecht kan. Het keurmerk van Algemene Vereniging Relatiebureaus is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Volgens deze richtlijnen worden alle verstrekte gegevens strikt vertrouwelijke behandeld. Bij deze relatiebemiddeling kun je rekenen op absolute discretie en een veilige omgang van je gegevens. Een relatiebemiddeling op niveau!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk