Just singles

Screenshot
www.justsingles.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

justsingles
www.justsingles.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

justsingles.nl - Onze Review

Justsingles.nl is een goed verzorgde datingwebsite met een frisse en vrolijke uitstraling. De website oogt niet alleen vriendelijk in het gebruik maar is dat ook. Deze datingsite is specifiek bedoelt voor het vinden van een nieuwe partner en mag niet gebruikt worden voor erotische doeleinden. Het enige kleine minpunt is dat je jezelf moet registreren om er gebruik van te kunnen maken. Let op: niet alle profielen op deze site zijn van dames die ook echt een date zoeken. Een groot gedeelte van de profielen op Just singles is fictief. Het registeren op deze site is geheel gratis. Wanneer je dit doet dan kom je direct automatisch op een pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt invullen. Gegevens zoals je geslacht, leeftijd, hobby's maar ook je voorkeuren voor een bepaalde partner. Direct nadat je dit hebt gedaan staat jouw eigen profiel online en kunnen andere singles je een bericht of wink versturen wanneer ze geïnteresseerd zijn geraakt. Toen wij ons aanmeldde hadden we het idee dat deze site verzonnen profielen gebruikt. We kunnen dit niet bewijzen. Wel hebben we de algemene voorwaarden gelezen en hierover niks kunnen terug vinden. Een datingsite is wettelijk verplicht om het aan te geven op de site wanneer er zogenaamde fictieve profielen worden gebruikt. Naar alle waarschijnlijkheid vind je bijna alleen maar echte profielen tussen. Voor het versturen van berichten moet je wel een geringe vergoeding betalen. Helemaal gratis is de site dus niet om te gebruiken.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk