Italianosingles

www.italianosingles.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

italianosingles
www.italianosingles.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

italianosingles.com - Onze Review

Italianosingles is voor een ieder uit Italië die op zoek is naar vriendschappelijk contact, een date, serieuze relatie of partner. Iedereen met een belangstelling voor Italië of Italiaanse vrouwen kan hier een date zoeken. De kans is realistisch dat je hier iemand ontmoet, dan wel digitaal. Veel Italiaanse vrouwen zoeken liefde maar ook vriendschap en/of een vrijblijvende relatie. Zoals bekend zijn de Italianen de beste versierders van Europa. Veel Italiaanse mannen blijven hun vrouwen niet trouw en houden er meerdere minnaars op na. Het grootste gedeelte van de Italianen is katholiek en vandaar is dit dan ook niet gepast. Veel Italiaanse vrouwen willen graag een man die hun trouw blijft. Dit is lang niet altijd even makkelijk te vinden hier. Ben je van plan om op vakantie te gaan Italië? Misschien is het de moeite waard om dit te proberen. De drempel om mee te doen aan Italianosingles ligt niet hoog. De aanmelding is bewust gratis gehouden zodat iedereen mee kan doen. Je krijgt bij het bezoeken van de site direct de indruk dat het volledig gratis is. We moeten vermelden dat dit niet correct is. Als gratis lid kun je namelijk geen contact opnemen met de mensen op de site. Dit kunnen alleen de betaalde leden. Toch is het misschien de moeite waard om te betalen voor deze. Dit enkel wanneer je een vrouw zoekt in Italië want een Italiaanse vrouw uit Nederland zal je hier niet zo snel vinden. Op de gehele site vind je slechts zo'n 150 Nederlands/Italiaanse vrouwen. Ben wel voorzichtig en stuur nooit zomaar geld. Een vliegticket naar Italië heb je al vanaf 100 euro als je goed zoekt.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk