Iranian singles connection

www.iraniansinglesconnection.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

iraniansinglesconnection
www.iraniansinglesconnection.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

iraniansinglesconnection.com - Onze Review

Iranian singles connection dit is een datingsite voor het ontmoeten van Iraanse singles. Al hoewel Iran een groot land is met veel inwoners zijn er weinig liefdessites voor Iraanse singles. Dit heeft alles te maken met de strenge wetten en regels in Iran. Het is voor een vrouw niet gebruikelijk om mee te doen aan een datingsite. Wanneer een familielid dit zien kan dit gevaarlijk zijn voor haar. Jammer genoeg is daten in Iran nog niet algemeen geaccepteerd. Gelukkig heeft Iran onlangs de band met Amerika aangeschept. Het gaat beter met Iran en hopelijk heeft dit ook een positief effect op de vrouwenrechten in dit land. Iraanse vrouwen daten ondanks dat het serieuze gevaren met zich meebreng massaal via internet. Je ziet dat veel Iraanse vrouwen hun hoofd bedekken. Dit doen ze vaak niet alleen uit geloofsoogpunt. De meeste Iraanse vrouwen willen logischerwijs niet herkenbaar op een datingpagina staan en op deze wijze anoniem willen blijven. Wanneer je wilt daten met een Iraanse vrouw hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Veel Iraanse vrouwen zoeken een man buiten Iran. Het grootste gedeelte heeft wel de voorkeur voor een goede moslimman. Wanneer je uit Nederland komt is dit een extra pluspunt. Als Europese man heb je veel meer kans op het vinden van een mooie Iraanse vrouw. Op Iranian singles connection mag iedereen gratis meedoen zonder direct aan een betaald lidmaatschap vast te ziten. Voordat je mee mag doen moet je wel eerst door de uitgebreide aanmeldingsprocedure heen. Bij het aanmelden worden er veel vragen gesteld. Vragen over wie je bent, wat je doet, waar je vandaan komt, wat je zoekt enzovoorts. De aanmeldprocedure is zeer uitgebreid, hier is bewust voor gekozen. Doordat iedereen die meedoet moet invullen wie die is en wat die zoekt is de kans op het vinden van een juiste match groot. Na gratis registratie krijg je direct een overzicht toegestuurd per e-mail van geschikte kandidaten. Wellicht bevalt deze website je zo goed dat je het betaalde lidmaatschap wilt proberen. Hiermee kun je eindeloos berichten versturen en ook webcam-chatten met Arabische singles.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk