Intimatch.nl vreemdgaan

www.intimatch.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

intimatch
www.intimatch.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

intimatch.nl - Onze Review

Intimatch is een nieuw en gemaakt voor alle mannen en vrouwen in Nederland die online overspel willen plegen oftewel vreemd gaan. Een keurig uitziende site zonder naaktfoto's op de voorpagina. Deze site is gemaakt voor zeg maar; nette mensen die willen vreemdgaan. Je wordt hier niet aangedrongen en de site wil het graag netjes houden. Dit kan nu allemaal anoniem en discreet via internet. Vreemdgaan is absoluut iets van alle tijden. Het is dan ook niet zo vreemd dat vreemdgaan datingsites steeds maar populairder worden. Dit komt vooral doordat de normen en grenzen van jonge mensen maar ook senioren steeds verder opschuift. In de praktijk wordt men steeds losser en  Dit houd in de praktijk in dat steeds meer mensen seksuele kicks zoeken zoals anoniem dan wel niet geheel openbaar vreemdgaan via het internet. Gelijk al vanaf het beginstadium van het world wide web word dit gebruikt om contact te leggen voor vreemdgaan of te onderhouden. Dut was in het begin nog mailen en later chatten. Vandaag de dag zien we dat iedereen in Nederland een smartphone heeft. Tegenwoordig heb je zoveel programma's oftewel apps zoals wazzap om mee te kunnen chatten. Gratis chatten met bekenden en mensen die je met hebt leren kennen is dus nu makkelijker als ooit te voren. Vooral vrouwen maken gebruik van de nieuwste technieken om vreemd te kunnen gaan. Denk aan wachtwoorden op telefoons, dubbele of afgeschermde Facebook accounts. Verschillende e-mailadressen, meerdere Skype accounts en dan stiekem in het ge.iep vreemdgaan via andere manieren zoals chatten en webcammen. Ondanks dat je tegenwoordig veel relaties ziet gaat ruim 1 op de 4 regelmatig vreemd. Een vreemdganger wordt je dan genoemd. Dat is niet erg want veel mensen genieten van vreemdgaan.  Steeds meer mensen gaan vreemd dankzij het anonieme internet. Vroeger was het allemaal niet zo makkelijk. In zee tijden kun je via chatten op verschillende datingsites razend snel verschillende afspraken vinden om mee vreemd te gaan. Wil je ook vreemdgaan? Dit is maar een kleine datesite met weinig vrouwen die hier ook echt afspreken om vreemd te gaan. De meeste dames zijn ook helemaal niet op zoek naar een seksdate maar zijn er simpelweg door deze datesite zelf op geplaatst. Omdat je moet betalen om met deze af te spreken zit je daar niet op te wachten. Beter daarom is het om te kiezen voor 1 van de eigenlijk maar 2 bekende datingsite zoals Victoria Milan die een stuk grote Wanneer je echt iemand wilt vinden om mee vreemd te gaan probeer dan Second Love.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk