Interracial friends

www.interracialfriends.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

interracialfriends
www.interracialfriends.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

interracialfriends.com - Onze Review

Interracial friends is een datingsite speciaal voor singles die interraciaal willen daten. Interraciaal daten is het vinden van een partner met een andere nationaliteit als jou. Bijvoorbeeld wanneer je als Turk een Marokkaanse vriendin zoekt maar ook voor een Nederlander die een negerin zoekt. Doordat je met allerlei verschillende nationaliteiten kunt daten heb je hier een grote kans op het vinden van een date. bla Je vindt hier echt mannen en vrouwen van alle afkomst. Je zou het dus black & white dating kunnen noemen. Mensen die op zoek zijn naar iemand van een ander ras dan zichzelf kunnen hier een partner vinden. Iemand die net als zijzelf ook op zoek naar iemand van een andere nationaliteit dan zijzelf. Van Nederlands tot Surinaams, Antilliaans, Afrikaans, Arabisch, licht donker en zwart aan toe. Je vindt hier singles uit meer landen dan Nederland alleen. Zo vind je hier singles uit Suriname, de Nederlandse Antillen, Suriname, Afrika of het Midden-Oosten. De meest verschillende vrijgezellen vinden je hier van werkelijk iedere afkomst. Doordat je met vrouwen kunt afspreken van alle nationaliteiten heb je hier veel keus. Kies maar uit waar je mee wilt daten. Dat kan een man of vrouw zijn uit een ver land maar dat hoeft dus niet. Nederlandse mannen die op zoek zijn naar Afrikaanse vrouwen in Nederland kunnen hier ook terecht. Jammer genoeg is deze datingsite nog niet zo groot in Nederland. Wereldwijd doen er wel veel mensen aan mee maar Nederlanders lopen er tot nu toe nog niet zo warm voor. Het probleem bij deze datingsite is ook een beetje dat het geld kost om berichten te versturen. Al hoewel je wel gratis kunt aanmelden kun je niet corresponderen met de mensen op deze site in geen enkele vorm. Dat betekent dus dat je niet even een berichtje kunt achter laten met je telefoonnummer of ping. Deze dating is niet goed om gratis te gebruiken. Alleen mensen die betalen kunnen berichten versturen dus dat is wel een beetje jammer. Verder is het een middelmatige dating met een beetje verouderd design.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk