IndianCupid

www.indiancupid.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

indiancupid
www.indiancupid.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

indiancupid.com - Onze Review

IndianCupid behoort tot de grootste datingsites van India. Veel singles in India hebben zich reeds aangemeld of hebben in het verleden de site bezocht/gebruikt. De laatste jaren groeien datesites als paddenstoelen uit de grond. Toch zijn er in India maar een paar grote aanbieders waaronder deze. Voor het vinden van een jonge tot oudere vrouw kun je hier terecht. De aanmelding is gratis en er gelden geen lidmaatschapkosten. Wanneer men serieus gebruikt wilt gaan maken dan moet men wel betalen voor gebruik. Dit kan door het nemen van een betaald pakket vanaf 10 dollar per maand. Iedere Indiase vrouw mag 100% gratis daten op deze site. Niet alleen Indiase vrouwen doen hier aan mee maar ook veel Pakistaanse en Aziatische dames. Je ziet steeds vaker dat Indiase vrouwen bereidwillig zijn om hun spullen te pakken en te emigreren naar het buitenland. Omdat vrouwen in India weinig rechten hebben kan het moeilijk zijn voor deze om een geschikte man te vinden. Nu zijn wij in Nederland gewend aan normen en waarden. Helaas is vrouwenmishandeling en disrespect aan de orde van de dag. Nu kan het aantrekkelijk zijn om een vrouw uit India naar hier te halen. Enig nadeel is dat ze in meestal zeer slecht Engels praten. De taal zelf is niet te begrijpen en haast niet te leren. Voor vrouwen uit India zal een land zoals Nederland zeker een cultuurschock met zich meebrengen. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat veel vrouwen uit India op een roze wolk zitten en denken dat het geld hier in de bomen groeit. We willen zeker niet beweren dat deze vrouwen niet bereidwillig zijn om te werken. We willen iedereen er alleen even op wijzen dat het grote plichten met zich meebrengt. Je hebt veel geld nodig om vanuit Nederland een vrouw uit zo'n vergelegen land hier te krijgen. Wanneer je samen bent zal je eerst nog jaren moeten werken aan het leren van de taal. Misschien kom je er na een paar jaar achter dat de vrouw helemaal niet is wat je zoekt. Het komt vaak voor dat mensen die trouwen met een buitenlandse parter later spijt krijgen.  Een vrouw uit India is dus zeker niet voor iedereen weggelegd!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk