Ilse relatiebemiddeling

www.ilserelatiebemiddeling.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

ilserelatiebemiddeling
www.ilserelatiebemiddeling.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

ilserelatiebemiddeling.nl - Onze Review

Ilse relatiebemiddeling is al actief sinds het jaar 1997. Ieder jaar opnieuw ontmoeten veel singles hier een nieuwe partner. De site is al lang niet meer veranderd en straalt nog steeds hetzelfde uit. Een vrolijke site waarop je ook echt een nieuwe partner kunt vinden. Dit is dus geen datingsite maar een relatiebemiddeling. Ooit waren ze het grootste relatiebureau van Nederland maar dat is nu niet meer het geval. Goed om te vermelden is dat deze relatiebemiddeling bedoelt is voor hoger opgeleiden! Voor de lager opgeleiden onder ons is dit dus niet te gebruiken. De werkwijze van deze site zorgt wel voor een hoge slagingskans. Dit wordt bepaald door de grootte van het bestand, kwaliteit van de matching en je eigen vermogen om een nieuwe partner te vinden. Doordat ze al meer dan 15 jaar bezig zijn met het relatiebemiddelen weten ze wat ze doen. Dit komt omdat ze zeer persoonlijk te werken gaat. Geen haast maar eerst rustig bekijken wie jij als single bent en wat je wensen tot je nieuwe partner zijn. Ieder relatiebureau zegt de beste te zijn maar deze komt aardig in de buurt. Mocht je in het 1e jaar onverhoopt geen nieuwe partner vinden da kun je het lidmaatschap voor een jaar omzetten in een onbeperkt lidmaatschap. Je krijgt dan opnieuw de kans alleen dan zonder tijdperk om een nieuwe partner te vinden. Ze werken met een wetenschappelijke manier van matchen. Dat wil zeggen dat de test wordt aanbevolen door het Nederlands instituut van psychologen. Dat is een goed punt maar hier betaal je in de prijs ook voor terug. De test van deze relatiebemiddeling bestaat uit maar liefst 30 verschillende persoonlijkheidseigenschappen. Op sommige datingsites vind je ook online persoonlijkheidstesten maar nergens zijn ze zo uitgebreid als hier. De tarieven voor de persoonlijke relatiehulp staan niet vermeld op de website maar zijn online opvraagbaar. Dit verschilt per persoon. Het ligt er maar net aan wat de wensen zijn en hoeveel iemand er voor wilt betalen. Als je meer wilt weten kun je ook gratis de info opvragen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk