Ilove2date

Screenshot
www.ilove2date.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

ilove2date
www.ilove2date.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

ilove2date.nl - Onze Review

Ilove2date heeft als motto: omdat het klikt! Het doel van deze site dating is dat je iemand vind die echt goed bij je past. Dit doet deze site door je bij de aanmelding een uitgebreide lijst met vragen te laten beantwoorden. Bij de aanmelding via de site word als eerste aan je gevraagd waar je naar op zoek bent: vriendschap, interesses delen, pen vriend, voor een avondje, voor een date of voor huwelijk. Aan hand van deze eerste gegevens al direct gekoppeld kunt worden aan de juiste persoon. Zo voorkom je teleurstelling wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een vaste relatie en achteraf blijkt dat de ander alleen een leuke avond wilt. Let wel op: Er staan ook veel fictieve profielen op deze site. Nadat je de eerste aanmelding hebt doorlopen en de basisvragen hebt beantwoord ben je verplicht om een foto te uploaden. Zonder foto mag je niet meedoen met deze datingsite. Deze site vind het belangrijk dat andere mensen niet alleen een tekst over je kunnen lezen maar ook kunnen zien hoe je er uit ziet. Dat is wel zo handig als je serieus op zoek bent naar een date! Nu je dit gedaan hebt ga je de 2e stap doorlopen. Hier worden vragen aan je gesteld over wie je bent, wat je leuk vind en waar je naar op zoek bent.  Je kunt dit zo uitgebreid invullen als je zelf wilt. Hoe uitgebreider je profiel hoe beter je score word en dit kan een positief punt zijn voor de score van je profiel. Voordat je profiel op de site verschijnt zal deze eerste door een medewerker van de site bekeken worden en goedgekeurd moeten worden. Vanaf dit moment zal je profiel worden getoond in de zoekresultaten van andere singles en kun je reacties gaan ontvangen. Gratis leden kunnen een profiel maken en bewerken en foto´s plus video´s toevoegen. Rondsurfen op de website en de profielen met standaardfoto´s van andere singles bekijken. Virtuele cadeautjes versturen en ontvangen. Mensen toevoegen aan de vriendenlijst of blokkeren. Betaalde leden worden bij deze site "goldmembers" genoemd. Deze kunnen alles wat gratis leden kunnen plus onbeperkt berichten lezen en versturen. Alle profielen bekijken, onbeperkt gebruik maken van het datingforum. Betaalde leden verschijnen bovenaan in de zoekresultaten en en hebben een hogere notering en prioriteit op de website. Ook kunnen betaalde leden meedoen met het speeddaten.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk