Ik zoek een relatie

www.ikzoekeenrelatie.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

ikzoekeenrelatie
www.ikzoekeenrelatie.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

ikzoekeenrelatie.nl - Onze Review

Ikzoekeenrelatie.nl is een dating is zoals deze domeinnaam al doet vermoeden bedoelt voor singles die op zoek zijn naar een relatie. Deze dating is gemaakt voor singles die serieuze bedoelingen hebben en toe zijn aan een nieuwe partner. Dat niet iedere single werkelijk een relatie zoekt is een feit. Het is daarom bij deze site van belang dat je wel op zoek bent naar een relatie en graag iemand zou willen ontmoeten. Als dat het geval is dan heb je aan deze site zeker een goede keus. Dit omdat je bij deze site niet perse een lidmaatschap hoeft te nemen om gebruik te mogen maken van de diensten van deze site. Als je wilt reageren dan kun je ook betalen door een eigen bijdrage door middel van betalen per bericht dat je verstuurd aan een ieder ander lid. Het hoeft daarom niet veel geld te kosten om een nieuwe relatie te vinden via deze site. Hoeveel leden er precies actief op zoek zijn naar een relatie is ons niet bekend. Het aanmelden is gratis en verplicht tot niets. Echt daten zal moeilijk gaan zonder te betalen. Je bepaalt zelf hoeveel je eventueel uitgeeft en dat kan dus ook vijf euro zijn. Ik zoek een relatie is een vrij grote datingsite en zeker geschikt voor alleenstaande singles. Belangrijk ook bij deze site is om jezelf goed te presenteren op een positieve manier. Direct na het aanmelden kun je ook online bekijken welke singles er op zoek zijn naar een nieuwe relatie bij jou in de regio. Een vrij geslaagde datingsite naar ons idee alleen een minpunt is dat het soms een beetje onduidelijk werkt. Over het algemeen werkt het eenvoudig maar bepaalde aanpassingen zouden de voorkeur genieten. De prijzen van deze datingsite worden regelmatig veranderd.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk