Ik wil contact

Screenshot
www.ikwilcontact.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

ikwilcontact
www.ikwilcontact.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

ikwilcontact.nl - Onze Review

Ik wil contact oftewel Ikwilcontact.nl een datingsite van de oude stempel. Deze site voldoet niet aan de moderne eisen die gesteld worden aan datingsites. Deze site is echt ouderwets en bestaat simpelweg maar uit een paar functionaliteiten. Deze zijn kort samengevat: zoeken, berichten versturen en lezen, knipoogjes verzenden en wachten tot dat je reacties krijgt. De vraag is of je hier ook echt antwoord krijgt op je berichten. Deze datingsite is namelijk maar zeer klein en geen populaire datingdienst. Er zijn wel mensen die er gebruik van maken maar deze site is echt (nog) onbekend. Dit is misschien ook wel niet zo gek als je de site zo voor het eerst ziet. Deze ziet er zeer amateuristisch uit en heeft weinig bijzonders te bieden. Zoals al hiervoor voormeld zijn er weinig mogelijkheden. Daarbij komt dat er weinig singles gebruik maken van deze datingsite. Het kan dus best een moeilijke opgave zijn om hier de juiste date te vinden. De site beloofd gratis leden: een profiel met foto, veilig contact, eigen mailbox, koppelsysteem en beperkt gratis gebruik van de site. Vreemd is dat op de website nergens te vinden is wat de kosten zijn tot het moment dat je jezelf inschrijft. NB: Het duurt erg lang voor de site wordt geopend aangezien deze zeer langzaam laad. De gratis aanmelding bestaat uit 4 stappen deze naar ons idee veel te gebruik zijn. De volgende velden dien je verplicht in te vullen: voornaam, achternaam, geslacht, oriëntatie, lichaamstype, type relatie, provincie, zip, plaats, adres (niet zichtbaar in je profiel), website, chat, telefoonnummer, burgerlijke staat, kinderen, kinderwens, baan, hobby's, talen interesses, lengte, gewicht, haarkleur, oogkleur, geloofsovertuiging, roken, drinken,  opleiding. Dan moet je bij stap 3 nog invullen, op zoek naar (Vrouw, man, vrouw lesbisch vrouw bi, man hetero, man homo, man bi, stel en de plaats. of provincie waar je iemand zoekt. Verder dien je in te vullen naar wat voor partner je op zoek bent. Hierbij kun je ook weer zeer uitgebreid selecteren en filteren op je persoonlijke voorkeur. Bij de laatste stap kun je een foto toevoegen aan je profiel, dit is niet verplicht! Je hoeft je aanmelding niet te bevestigen per mail maar kunt er helaas niet direct gebruik van maken (beperkt als gratis lid). De beheerder dient je profiel en eventuele foto's eerst handmatig goed te keuren. Pas dan kun je gebruik maken van de site. Deze website maakt reclame voor verschillende andere datingsites zoals bijvoorbeeld Lexa en Relatieplanet.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk