Hyesingles – Armeense datingsite

www.hyesingles.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

hyesingles
www.hyesingles.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

hyesingles.com - Onze Review

Hye singles werd rond 2000 opgericht voor Armeense singles van over heel de wereld. In eerste instantie was het de bedoeling om Armeense mannen en vrouwen met elkaar in contact te brengen. Dit is nu nog steeds het geval en je kunt hier dan ook terecht voor het vinden van een Armeense partner. Sinds enige tijd is het ook mogelijk voor niet-Armeense mannen en vrouwen om mee te doen. Wanneer je dus bijvoorbeeld alleen de Nederlandse nationaliteit hebt en toch graag Armeense dames wilt leren kennen dan ben je ook welkom. Je ziet op de voor ongeveer 95% singles met een Armeense afkomst. Wanneer je niet Armeens bent mag je wel meedoen maar de kans op het vinden van een Armeense partner is wellicht kleiner. Armeense dames zijn misschien wel de allermooiste van de wereld. Het is dus niet gek als je graag een Armeense dame wilt ontmoeten. In tegenstelling tot Turkije zijn deze mensen vaak Christelijk. Voor ons als Nederlanders vinden we dan ook veel overeenkomsten met het Armeense volk. Deze hebben veelal de normen en waarden die wij in Nederland als normaal achten. Hye singles is een frisse datingsite deze wereldwijd gebruikt kan worden. Deze site maakt het je makkelijk om nieuwe mensen te leren kennen. Dit werkt direct nadat je hebt ingevuld wie je bent en wat je zoekt. Enig nadeel is dat je enkel betaald gebruik kunt maken van de best werkende mogelijkheden zoals de webcamchat. Gratis leden kunnen wel een profiel maken op Hyesingles en kunnen direct al alle profielen bekijken zodra ze gratis aangemeld zijn. Een kwalitatief sterke dating met veel profielen. Voor betaalde leden is het ook mogelijk om contact te maken met de gratis leden. Betaalde leden kunnen berichten schrijven naar gratis leden en deze kunnen hier gratis op antwoorden. Deze site heeft een eigen instant messenger en webcamchat. Veel Armeense mannen en vrouwen gebruiken dit ook als sociaal netwerk. Er heerst een vriendschappelijke en open sfeer op de site en het werkt eenvoudig. Schroom dus niet om jezelf gratis te registreren wanneer je een Armeense vriend of vriendin zoekt.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk