Humsafar Hindoestaanse dating

www.humsafar.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

humsafar
www.humsafar.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

humsafar.nl - Onze Review

Humsafar daar heb je vast nog nooit van gehoord. Wij ook niet totdat we deze site ontdekte vandaag. Deze datingsite is enkel bedoelt voor Hindoestaanse mannen die op zoek zijn naar een Hindoestaanse vrouw en andersom. Gewone Nederlanders zijn niet welkom op deze site. De site benadrukt dat het specifiek is bedoelt voor Hindostaanse mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een date. Dit is een online datingdienst die aan alle moderne wensen voldoet. Deze moderne mogelijkheden zijn niet beschikbaar voor de gratis leden maar enkel voor abonnees. Je kunt later betaald abonnee worden, lid worden begint altijd met een gratis deelname. Naar eigen zeggen zijn ze de grootste Hindostaanse datesite van Nederland. Wij denken dat dit niet klopt. Naar onze indruk is Radha nog altijd de grootste Hindoestaanse datesite. Dat wilt niet zeggen dat dit de beste is. Weinig sites zijn speciaal gemaakt voor deze doelgroep en nieuwe contactsites in dit segment zijn dan ook altijd meer dan welkom. Gratis kun je gebruik maken van de matchmaker, flirts en berichten lezen. (Naast het gratis maken van een profiel). Betaalde leden kunnen ongeremd berichten lezen en versturen. Live chatten, videobellen, webcambellen en 1 tot 1 chatten behoort ook tot de mogelijkheden maar alleen voor de betaalde leden. Iedere Hindoestaanse man en vrouw vanaf 18 jaar mag zich inschrijven. Dit kost niks maar je kunt geen berichten versturen en dus geen echte contacten leggen. Wanneer je dus ook echt met iemand in contact wilt komen zul je op z'n Nederlands gezegd; moeten dokken! Tip: Lees ook het gratis datingmagazine eens, hier vind je veel bruikbare tips en advies op datinggebied. Deze site is te gebruiken van 25 euro voor 1 maand, 3 maanden 60 euro, half jaar 100 euro en een jaar 150 euro.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk