Hot or not datingapp

www.hotornot.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

hotornot
www.hotornot.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

hotornot.com - Onze Review

Hot or not was vroeger een bekende site waarop je een foto van jezelf kon plaatsen. Deze foto werd dan door andere mensen op de computer bekeken en beoordeeld. Mensen die je foto zagen konden deze beoordelen met hot or not of met een cijfer van 1 tot 10. Doordat honderden, dan wel niet duizenden mensen je foto beoordeelden wist je waar je aan toe was. Anno 2015 zit bijna niemand meer achter de computer. Mensen hebben massaal een smartphone en kunnen zelfs niet meer zonder. Allerlei spelletjes en chatprogramma's waaronder Facebook zorgt er voor dat mensen verslaafd raken. Is het je ooit opgevalen in het openbaar vervoer? Iedereen zit met zijn smartphone te chatten, foto's te bekijken of andere dingen te doen. Mensen zijn helemaal gek van mobiel inteis internetten en mobiel daten is niks nieuws onder de zon. Mobiele dating staat misschien nog een beetje in zijn kinderschoenen maar steeds meer leuke ideeën worden er bedacht. Zoals dit dus: de hot or not app. Het is dus bedoelt om andere mensen live te beoordelen vanuit je smartphone. Het echte doel van deze app is om mensen met elkaar te laten afspreken. We kunnen dus zeker spreken over een datingapp! Wanneer je iemand leuk vind en dat aangeeft dan krijgt de ander hier automatisch een melding van. Vinden jullie elkaar allebei leuk dan heb je een match. Nu is het tijd elkander te ontmoeten of om het contact verder op te bouwen via chatten of webcammen met elkaar. De bedoeling is dus echt dat je elkaar leert kennen en dat het tot een date komt als die klik er is. Wanneer je veel vrije tijd hebt dan is dit een goede manier om je tijd door te komen. Je kunt ook echt een date krijgen dus het kan zeker werken! Niet echt origineel want het idee is gewoon gejat maar wel een tip!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jerry
jerry
5 jaren geleden

hot or not is beetje zelfde als tinder en badoo enzo. maar gewoon allemaal leuk. datingsite is datingsite maak voor mij niet uit welke

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk