Holebi

www.holebi.info
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

holebi
www.holebi.info
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

holebi.info - Onze Review

Holebi is voor homo’s, lesbische en bi’s. Op deze site is iedereen welkom die niet hetero is! Iedereen kan gratis deelnemen aan deze dating. Dit doe je door je aan te melden en de stappen in je mail te volgen. Als je klaar bent heb je een eigen pagina op Holebi en kunnen anderen geïnteresseerden je een berichtje sturen. Dit is  een zeer prettige datingsite waar een gemoedelijke sfeer hangt. Openheid, eerlijkheid en acceptatie zijn de belangrijkste richtlijnen waar iedereen zich aan moet houden. Iedereen die zich aanmeld moet even wachten voordat die op de site wordt vertoond. Iedere nieuwe aanmelding wordt handmatig bekeken om mensen die geen serieuze date zoeken te weren van deze website. Je vind hier vooral mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie maar het mag ook gebruikt worden voor andere doeleinden! Deze site werkt met 3 soorten abonnementen. Standaard is het gratis trial lidmaatschap en tegen betaling is het Gold en VIP-lidmaatschap een optie. Gratis leden kunnen op de site rondkijken, knipoogjes versturen, profiel aanpassen, foto’s toevoegen en berichten ontvangen en lezen. Met het gold lidmaatschap kun je wel berichten versturen en ook chatten zoveel als je zelf maar wilt. Het VIP-lidmaatschap bied dezelfde mogelijkheden alleen nog wat extra’s. Als vip val je extra op en krijg je een beter plekje op de site. Deze website heeft ook een eigen supportafdeling waar je met vragen terecht kunt.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

squirt

gay dating
5/5

Voor spannend afspraakjes. Gratis aanmelden!