Hearts

www.hearts.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

hearts
www.hearts.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

hearts.nl - Onze Review

Hearts.nl is een beperkte gratis datingsite. Betaald daten hoeft echter lang niet altijd op Hearts.nl. Iedere man mag drie keer per dag één gratis bericht verzenden naar iemand die hem aanspreekt. Je hoeft dus zeker niet te betalen als je dat niet wilt. De kans dat je snel een date krijgt met slechts 3 berichten per dag is natuurlijk wel klein. Leuk is wel dat je kunt proberen gratis dates te vinden. Wanneer je echt een goede foto gebruikt dan kan dat zeker lukken. Hearts bestaat nog niet zo lang maar is veelbelovend. De datingsite ziet er strak vormgegeven uit en heeft al aardig wat leden. Iedere dag komen er nieuwe singles bij. Hearts heeft een eigen mobiele datingsite en ook een gratis app. (Daten via telefoon, tablet of notebook) Iedereen kan gratis aanmelden maar je bent beperkt tot het versturen van 3 gratis berichten per dag. Mannen mag maar 3 gratis berichten per dag versturen. Wanneer je meer berichten wilt versturen dan kun je kiezen voor een VIP lidmaatschp, hiermee kun je onbeperkt berichten versturen. Zie ook de prijzen van deze datingsite bij prijsinformatie. Deze datingsite biedt als extra optie de mogelijkheid tegen om betaling (online) diamandjes te versturen.. Kortom is dit nog een nieuwe datingsite met vrij weinig leden op dit moment. Doordat de site er goed uitziet en ook een mobiele versie heeft is de kans van slagen zeker aanwezig. Wij vinden alleen dat de prijzen die deze site vraagt voor haar betaalde vip lidmaatschap aan de te dure kant. Dit omdat het aantal singles dat op de site staan nu nog te gering is. Zeker voor mannen is de kans statistisch gezien klein. Doordat deze datingsite zelf reclame maakt met advertenties voor het aanmelden op andere datingsite zegt eigenlijk al genoeg. We denken dat veel leden snel overstappen naar een andere datingsite omdat ze zelf ook wel inzien dat dit hem niet zo 1,2,3, gaat worden.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Igor
Igor
5 jaren geleden

Nou proberen hoeft niet hoor, gewoon geen kans, profielen van uit het jaar 2000 niemand reageert

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk