Hapje daten

Screenshot
www.hapjedaten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

hapjedaten
www.hapjedaten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

hapjedaten.nl - Onze Review

Hapje daten organiseert op een leuke manier een unieke manier van daten, zonder datingsite! Deze site organiseert avonden waarop je met andere singles gezellig een hapje en drankje kunt nuttigen, om op deze manier een gezellige avond te hebben en tegelijkertijd kennis kunt maken met andere singles! Voor sommigen is dit best spannend, noch werkt deze ongedwongen manier goed nieuwe mensen te leren kennen. Soms zelfs om een potentiële nieuwe partner te ontmoeten. Het is ook altijd handig om op deze manier te praten met mensen die ook single zijn en hun ervaringen te horen. Je kunt ook jouw verhaal kwijt en vaak hebben andere vrijgezellen goed advies voor je en dat kan je helpen om een partner te vinden! Dit is geen speeddating want de groep singles praat gezamenlijk en iedereen krijgt uitgebreid de tijd zonder dat er een tijdbestek aan verbonden is. Een team van sociaal psychologen deelt de groepen in en kijkt welke mensen goed bij elkaar aansluiten. Dit doen ze door te kijken naar je leeftijd, woonplaats en opleidingsniveau. Dit doen ze door je een vragenlijst toe te zenden voordat je word uitgenodigd voor zo'n hapje daten avond. Ze proberen altijd om minimaal 1 persoon uit te nodige die volgens deze vragenlijst goed bij je past. Wie deze persoon is verklappen ze niet zodat het een beetje boeiend blijft! Bij de locatie word rekening gehouden met je als single dus je hoeft niet bang te zijn dat je in een overvol restaurant plaatst moet nemen. Indien mogelijk word er zelfs gezocht naar een aparte ruimte waar je in alle rust plezier kennis kunt maken met de andere vrijgezellen. Voor het inschrijven betaal je €11,95 maar dit is op dit moment gratis. Pas zodra de avond wordt georganiseerd betaal je €65,- voor deze avond en daar zijn beperkt hapjes en drankjes bij inbegrepen. Klanten bij Hapje Daten krijgen een uitgebreid driegangen diner in een restaurant  met daarbij 3 drankjes inbegrepen Wanneer je samen met een vriend of vriendin inschrijft ontvang je 15% korting. Let op: het kan zijn dat deze prijzen inmiddels door Hapjedaten aangepast zijn, zie hiervoor de website;

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk