Gothic dating

www.gothicdating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

gothicdating
www.gothicdating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

gothicdating.nl - Onze Review

Gothic -dating.nl is voor alle alternatievelingen die op zoek zijn een nieuwe vlam. Speciaal voor alternatievelingen en gothicmensen. De dating website geeft ook aan dat iedereen welkom is ongeacht je ras, geloof, uitstraling, fantasieën, of  persoonlijkheden zolang je maar de huisregels respecteert. Op de dating website vind je wel merendeels mensen die bijvoorbeeld dezelfde muziek smaak hebben zoals: black metal, gothic metal darkwave, of goth rock. Dit wilt natuurlijk niet zeggen dat zij dezelfde eisen en wensen hebben, of dezelfde manier van denken. Je zult daarom diverse mensen met verschillende gedachtes leren kennen op de site. Verder kun je bij GothicDating.nl je aanmelden voor het reageren om het aan te maken van onderwerpen, deze kun je dan met andere mensen delen op de site. Hierdoor wissel je je ideeën uit met de andere waardoor je leuke contacten opbouwt. De site geeft wel aan dat je mensen kunt leren kennen om vervolgens mee te kunnen daten. De bezoekers zijn hier dus van op de hoogte. Anders zouden bezoekers niet allemaal begrijpen dat je een date wilt, dit zou natuurlijk dan niet fijn zijn. Voor diegene die snel een date wilt scoren kan het beste een gewaagd onderwerp aanmaken bij een van de vele forums. De kans is dan namelijk groot dat je reacties ontvangt van de bezoekers. Zo kun je hier terecht als je een liefhebber bent van Rock & roll, heave metal of gothic muziek. Zowel de muziekliefhebber als keiharde rocker en gothic is welkom! Je hoeft dus geen die hard te zijn om mee te doen... Deze datingsite is speciaal voor ALLE alternatievelingen. Ga jij niet met de laatste modes en heb je een uitgesproken uiterlijk? Je vindt hier zeer gevarieerde mensen maar zeker niet doorsnee. Leuk aan deze contactsite is dat het door iedereen gebruikt kan worden van jong tot oud. Zo vind je hier jonge meiden die vriendschap zoeken of een date maar ook vrouwen van in de veertig!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk