Geluk voor twee

www.gelukvoortwee.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

gelukvoortwee
www.gelukvoortwee.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

gelukvoortwee.nl - Onze Review

Gelukvoortwee.nl herken je misschien wel aan het logo van de reclames op TV.  Bent u op zoek naar die bijzondere vriendschap of lieve partner? Iemand met wie u samen kunt genieten of uw leven kunt delen. Geluk voor 2 lijkt heel erg op een datingsite maar is dit niet. Deze is zelfs niet met een computer te gebruiken maar is wel een datingdienst. Dit is wel een datinglijn die speciaal gemaakt is voor 50plussers. Alle 50plussers die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap zijn welkom. Geluk voor twee werkt met een zelf ontwikkeld systeem om u te matchen aan andere 50plussers. Wilt u daten via Geluk voor twee? Dit kan door te bellen op het servicenummer 0909-0900, dit kost €0,90 per minuut, exclusief telefoonkosten. Aanmelden op een datingsite van Gelukvoortwee.nl hoeft dus niet en daten werkt enkel via het betaalde contactnummer. Let op: deze dienst is niet in België te gebruiken! Bewust is er gekozen om het daten via de telefoon te doen. Dit omdat via de stem al snel een conclusie kan worden getrokken of de persoon wel of niet interessant is. Wanneer er een klik is dan blijf je in gesprek, zo niet dan ga je door naar de volgende gesprekspartner of hang je op. Hoe werkt het? Je belt het nummer en krijgt nu optie: het maken van een profiel. Nu worden er 11 vragen aan je gesteld die je moet beantwoorden om je profiel samen te kunnen stellen. Optie 2: berichten luisteren en reacties achter laten. Optie 3: Berichten beluisteren. Optie 4: Reacties beluisteren, Optie 5: Maken van een nieuw profiel en Optie 6: Blinddaten.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
willem
willem
5 jaren geleden

bel me voor sex date dan 0686421342

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk