Gayparship

www.gay-parship.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

gay-parship
www.gay-parship.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

gay-parship.com - Onze Review

Gayparship is een website van het bekende Parship die helemaal gericht is op gays. Het is 1 van de grootste gay dating websites van Nederland en ook binnen Europa. Je kan hier dus zowel terecht voor een gay partner in Nederland als in het buitenland. Gayparship.nl claimt dat 38% van hun leden daadwerkelijk een relatie vind via de website. Ook zou maarliefts 76% van de leden hoog opgeleid zijn. En 85% van de leden is 30%. Dit geeft een beeld dat er vooral serieuze mannen aktief zijn op de website die daadwerkelijk opzoek zijn naar een nieuwe relatie. Daten via de website kan veilig en anoniem. Dit is een kenmerk dat voorop staat bij de website. Ze zijn ook lid van thuiswinkel en hebben hier een officieel waarborg van. Daarnaast keuren ze alle profielen op de website handmatig. Dit is erg fijn voor leden, want zo worden fake profielen aktief geweerd. Op de website vind je een erg uitgebreid matchings systeem. Hiermee kun je gemakkelijk kijken welke leden er mogelijk bij je passen. Het is een erg geavanceerd systeem. Je vult er persoonlijksheidstest in. Daarna word er een gepersonaliseerd rapport gemaakt waarmee je kunt kijken hoe goed je bij een ander past. Natuurlijk klopt dit niet altijd, maar toch is dit erg leuk gedaan en kan het je zeker helpen om leden te vinden die mogelijk goed bij je passen, omdat jullie dezelfde interesses tonen of jullie in elkaar zoek profiel vallen. Als je de website bezoekt zie je onderaan diverse succes verhalen van mensen die hun partner via Gayparship hebben gevonden. Altijd leuk om te lezen hoe een liefde kan ontstaan via internet en kan uitgroeien tot iets erg moois. Ook vind je wat nuttige adviezen op de website die je mogelijk kunnen helpen bij het vinden van een geschikte partner via de website.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

squirt

gay dating
5/5

Voor spannend afspraakjes. Gratis aanmelden!