Gay dating

www.gay.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

gay
www.gay.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

gay.nl - Onze Review

Gay.nl deze site is bedoelt voor mannen die op zoek zijn naar een andere man. Dit is een relatiesite en dit wil dan ook zeggen dat deze bestemd is voor het vinden van gay relaties. Iedereen vanaf 18 mag zich aanmelden op deze gay datingsite. Je krijgt een gratis profiel wat dagelijks door vele duizenden mannen kan worden bekeken. De kans dat je een reactie krijgt van een man die je ook leuk vind is dus groot. Je vindt hier zowel mannen uit Nederland van de leeftijd van 18 tot 60 jaar oud. Het aanbod in mannen is zeer gevarieerd maar iedereen is homoseksueel. Ook de mannen die je op de site ziet hebben zich zelf aangemeld. Om het volledige profiel en sommige foto's te kunnen bekijken moet je eerst lid worden. Zodra je dit bent kun je op deze homodatingsite ook reacties ontvangen. Je kunt betalen per bericht of met een betaald membership. Als je dit niet wilt heb je ook de optie om per verzonden bericht te betalen. Een abonnement nemen is goedkoper als je 30 dagen veel dates krijgt. Iedereen vanaf 18 jaar is dus welkom eerst gratis mee te doen.Betaalde leden zijn voor andere gebruikers als VIP zichtbaar en kunnen ook live chatten en uitgebreid zoeken.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

squirt

gay dating
5/5

Voor spannend afspraakjes. Gratis aanmelden!