Friendscout24

Screenshot
www.friendscout24.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

friendscout24
www.friendscout24.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

friendscout24.nl - Onze Review

Friendscout24 was ooit één van de grootste datingsites van Nederland. Tegenwoordig is deze dating behoorlijk afgezwakt in ledenaantal maar misschien wel het meest in betrouwbaarheid. Deze site was ooit een hoogstandje op het gebied van dating. Doordat singles in de beginfase van deze site nog volledig gratis konden deze werd deze site al zeer snel een hit. Een paar geleden is de site overgenomen door een commercieel bedrijf en kwamen de commerciële motieven om de hoek kijken. Al snel moest men voortaan diep in de buidel tasten als men tot het maken van een afspraak wou overgaan. Er werd een lidmaatschap ingevoerd wat zeker niet goedkoop was voor die tijd. Bepaalde mannen bleven hier daten maar voor de vrouwen was het snel gedaan met de pret. Hierdoor ontstond een enorm groot verschil tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Waarbij de mannelijke deelnemers vanzelfsprekend in de overgrote meerderheid waren. Deze vertegenwoordigen nog steeds het huidige aanbod.Het lidmaatschap is nog steeds een vereiste wanneer men in contact wilt gaan treden met andere leden van deze afgewaardeerde datingsite. Al hoewel deze datingsite alle functies heeft ingebouwd zoals ook chatten is het wel een die enigszins waar geeft voor je geld. Als je echter op zoek bent naar vriendschap is het de vraag of het dat waard is. Voor een paar tientjes heb je ook een leuke avond uit. Als het verkeerd uitpakt heb je altijd nog goed gedronken en gegeten en wie weet nog een leuke avond gehad ook. Vroeger was het echt een goede site maar nu een tikje minder.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk