Freedating

Screenshot
www.freedating.co.uk
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

freedating
www.freedating.co.uk
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

freedating.co.uk - Onze Review

Free dating is niet bekend bij het grote publiek in Nederland. Engelse datingsites voor Nederlanders vind je zowieso al niet veel. Gek eigenlijk want Engeland is ons buurland. Veel Nederlanders zijn wel eens in Engeland geweest op vakantie of voor zaken. Het is een prachtig land en geen enkel ander Europees land kan hier aan evenaren. In geen enkel ander Europlees land vind je zoveel tienermoeders. In Engeland vind je veel meisjes die voor hun 16e zwanger worden. Onveilige seks vind helaas veel plaats in Engeland waardoor er veel jonge moeders zijn. In Engeland en Schotland drinken ze veel meer alcohol als hier in de Benelux het geval is. Engelsen houden van drank en drinken als ze op stap gaan ook veel meer. Wanneer je in England naar kroeg gaat kun je om deze reden altijd wel een vrouw aan de haak slaan! Veel mensen zeggen dat de Engelse dames ordinair zijn, dat klopt ook wel een beetje. Helemaal niet erg wanneer je als man zijnde snel wilt scoren! Op deze Engelse dating kun je gratis een profiel maken. Vermeld in je profiel wie je bent en wat je zoekt. Aangezien je niet uit Engeland komt zal je extra duidelijk moeten zijn over wat je zoekt. Je kunt gemakkelijk in contact komen met Engelse dames wanneer je vriendschap, een date of relatie zoekt. De vrouwen spreken veel makkelijker af als Nederlandse dames, deze meer terughoudend zijn. Prettig dat de Engelse zo rap voor de raap zijn en dit werpt zijn vruchten af...  100% Free dating zonder beperkingen, een heuse gratis datingsite. Iedereen die een Engelse vrouw wilt daten heeft hier een goede kans op. Het maakt niet uit dat je niet uit Engeland komt, zolang je er maar naar toe wilt. Emigreren hoeft niet altijd, een vlucht naar London kost nog geen 100 euro. Wanneer je nog nooit in Engeland bent geweest moet je dit land zeker eens bezoeken. Het is erg gezellig en als single zijnde man kun je heel makkelijk in bed belanden met een geile dame. Engelse sletten vind je vooral in de pubs, wanneer je op een beetje asociaal valt dan zit je helemaal goed. De jongere generatie is ook perfect maar vind je niet altijd in de café's. Een aanrader voor iedere man die een date zoekt in Engeland of Schotland.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk