Fotodating

Screenshot
www.fotodating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

fotodating
www.fotodating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

fotodating.nl - Onze Review

Fotodating is een contactsite voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Deze site oogt alsof het een gewone datingsite is maar het is een sexdating. Al hoewel je hier gratis kunt inschrijven is deze site niet gratis om te gebruiken. Door gratis aan te melden kan je alle profielen bekijken en beperkt berichten lezen. Deze site bestaat deels uit fictieve profielen! Dit betekent dat je met de meeste vrouwen op deze site niet kunt afspreken. Wanneer je berichten wilt beantwoorden moet je hier voor betalen. Dit kan door het gebruik van credits. Credits zijn nodig om dus een mogelijke date date te krijgen. Je kunt credits kopen vanaf 10 euro tot 200 euro. De kosten hiervoor zijn minimaal € 0,66 en maximaal € 1,50 per bericht. Bezoekers kunnen betalen door middel van de betaalmethodes: Betalen per telefoon (p en betalen via bank. Wanneer je jezelf gratis aanmeld zul je zeker reacties ontvangen. Nogmaals deze site plaatst fictieve profielen, fysieke afspraken zijn dus vaak niet mogelijk! Doordat ook echte mensen meedoen aan deze site is het wel mogelijk om een afspraak te krijgen. Je dient er dus alleen rekening mee te houden dat veel foto's niet echte mensen zijn die op zoek zijn. Deze foto's worden gekocht van modellenbureaus en daar worden omschrijvingen bij verzonnen. Dit is toegestaan in Nederland omdat ook op de site vermeld staat dat het om fictieve profielen gaat.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco
Marco
8 jaren geleden

Wat een nepsite dit zeg ongelooflijk wat een oplichters!! Ik had me aangemeld en kreeg nog geen 5 minuten later al 2 berichten binnen van vrouwen die wilde afspreken. Dom dat ik ben trap ik er nog in ook en ga ik betalen om de berichten te beantwoorden en dit alles heeft me meer dan 100 euro gekost en je raad het al de vrouwen bestaan helemaal niet. Krijg nog steeds berichten binnen van vrouwen maar die worden dus gewoon ingehuurd door de site om je zover te krijgen om steeds maar weer opnieuw te betalen voor niks. Trap er dus niet in mensen !!!

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk