Flirtsmart

Screenshot
www.flirtsmart.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

flirtsmart
www.flirtsmart.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

flirtsmart.com - Onze Review

Flirtsmart is een mobiele applicatie om contact te leggen met mensen je in omgeving. Dit kunnen mensen zijn om een vriendschap mee op te bouwen maar de bedoeling van deze app is om iemand te leren kennen om mee af te spreken voor een date met als doel het vinden van een partner maar dat hoeft niet. Je mag het gebruik voor elk doeleind dat je zelf maar wilt. Niet veel mensen daten al via hun mobiele telefoon maar onze verwachting is dat dit in de toekomst wel degelijk de nieuwe trend zal gaan worden. Bijna iedere Nederlander beschikt over een smartphone waarmee ze vrijwel altijd ook toegang hebben tot het internet. Datingsites die beschikbaar zijn op de mobiele telefoon zijn er al genoeg maar speciale apps om mee te daten nog niet. Flirtsmart is een leuk idee en er zijn al een paar honderd mensen die er op dit moment gebruik van maken. Je vult een eigen profiel in en dan krijg je een lijst met potentiële matches ofwel dates, mensen die goed bij je passen. Op je radarscherm kun je zien hoe ver deze mensen bij je vandaan zijn. Je kunt zelf instellen hoever deze mensen bij je vandaan mogen komen bijvoorbeeld 2km. Op basis van de door jou ingevulde gegevens zal de applicatie kijken of jullie bij elkaar passen. Vanzelfsprekend bepaal je zelf of je met deze persoon wilt afspreken en kan de ander niet je precieze locatie zien Indien gewenst kun je instellen of mensen je zomaar een bericht mogen sturen op je mobiele telefoon of daar eerst je toestemming voor moeten vragen. Je kunt altijd het profiel bekijken zodat je weet of deze persoon aan je uiterlijke wensen voldoet.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk